Menu icon Home button

Jan van den Bragt Edelsmid

speciale trouwringen

Strakke trouwringen

Edelsmid Jan van den Bragt heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke trouwringen. Heel persoonlijk zijn de trouwringen met de vingerafdrukken van elkaar. De vingerafdruk wordt met inkt op papier gezet en vervolgens met de hand heel diep en nauwkeurig in de ringen gegraveerd. Het slijt er daarom ook nooit meer uit.

Stemgrafiek verwerkt in jullie trouwringen

Als enige edelsmid maakt Jan ook trouwringen met elkaars gesproken woorden. Met een speciaal programma wordt je gesproken liefdesverklaring omgezet in een stemgrafiek. Je kunt met je smartphone zelf het hele proces opnemen. Vervolgens wordt de stemgrafiek in jullie trouwringen verwerkt. Persoonlijker kan haast niet.

Trouwringen met een handgesmede structuur

Ook trouwringen met een boeiende handgesmede structuur zijn bijzonder. Omdat elke ring weer anders is, krijg je ook werkelijk een unieke trouwring.

Zoek jullie droomringen uit in combinatie met een romantisch uitje

Combineer een romantisch weekendje Maastricht, een heerlijke wandeling in de heuvels van Zuid-Limburg of een terrasje in het gezellige Valkenburg met het uitzoeken van jullie droomringen. Graag even van te voren een afspraak maken, omdat ik alleen een atelier aan huis heb en geen winkel.

Kom gerust langs!

Persoonlijke benadering, goede sfeer, perfecte kwaliteit en een goede service staan bij Jan van den Bragt dan ook hoog in het vaandel.
Jullie zijn van harte welkom!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwringen
  • VerificatieVervaardigen
  • VerificatieStemgrafiek in trouwring
  • VerificatiePersoonlijke trouwringen
  • VerificatieHandgesmede structuur
 
Menu
Categorie├źn