Menu icon Home button

Huis Scherpenzeel

een prachtig decor voor bruiloften

Een exclusieve en intieme locatie

Stijlvol en romantisch trouwen in een kasteel! Bij Huis Scherpenzeel kunnen jullie je hele huwelijksdag uitbundig vieren! Huis Scherpenzeel beschikt over vijf unieke, stijlvolle ruimtes die momenteel gerenoveerd worden naar een eigentijds en sfeervol interieur, in lijn met de andere locaties van Swijnenburg. Trouwen (binnen of buiten), receptie, diner en feest; tijdens de dag kunnen jullie en jullie gasten van de ruimtes en het omliggende park gebruik maken. Rondom het kasteel bevindt zich een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een schitterend gazon. Huis Scherpenzeel is een exclusieve en intieme locatie voor bruiloften, privéfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Jullie zijn van harte welkom!
 

Centraal gelegen in Nederland

Jullie kunnen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij precies de juiste vragen stellen en een bruiloft waarop wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Jullie zijn altijd het enige bruidspaar in het huis: exclusiviteit gegarandeerd! Daarnaast ligt Huis Scherpenzeel ook centraal gelegen in Nederland waardoor het voor gasten verspreid door heel Nederland goed te bereiken is!
 

Huis Scherpenzeel wordt heringericht!

Huis Scherpenzeel wordt vanaf 1 april tot 30 mei heringericht! In het huis wordt de komende wekend hard gewerkt. De vloeren worden vervangen, er wordt geschilderd en de bar wordt verplaatst. Historische elementen zullen bewaard blijven, maar het nieuwe meubilair zorgt voor een hedendaagse, frisse én stijlvolle uitstraling. 

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieVijf stijlvolle ruimtes
  • VerificatieBinnen en buiten trouwen
  • VerificatieReceptie, diner & feest
  • VerificatieExclusiviteit gegarandeerd
  • VerificatieHerinrichting
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorieƫn