Menu icon Home button

Hotel Restaurant Faber

onderscheidende trouwlocatie door kwaliteit en creativiteit

  • Blader door foto's

Bijzondere locatie voor grote en kleine gezelschappen

Zalenaccommodatie Hotel Café Restaurant Faber beschikt over diverse zalen, geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten. U heeft de beschikking over diverse faciliteiten voor grotere en kleinere gezelschappen. De zalen zijn uitermate geschikt voor diverse activiteiten zoals: Bruiloften, Recepties, Toneeluitvoeringen, Conferenties Vergaderingen en Overige bijeenkomsten. 

Feest- en trouwlocatie

Een bijzondere dag, vraagt om speciale aandacht! Gasten ontvangen in een passende omgeving, op gepaste wijze onthalen is een vak apart. Een vak waarin feest- en trouwlocatie Hotel Faber zich onderscheidt door kwaliteit en creativiteit.

Huwelijksnacht

Wij beschikken over 18 comfortabele hotelkamers met in totaal 33 bedden. Voor de huwelijksnacht hebben wij een prachtige bruidssuite. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, Flatscreen TV met teletekst en radio. WIFI op de kamers. Ook zijn er kamers met ligbad aanwezig. 3 -en 4 persoonskamer zijn tevens beschikbaar. In het 3 sterren HOTEL FABER Hoogezand zult u zich al snel "uit en toch thuis" voelen.

"Faber catering", net even anders!

Wij verzorgen catering op de door jou gewenste locatie. Hotel Restaurant Faber verzorgt op een uiterst professionele manier de catering in nauw overleg met jou. Wij zorgen ervoor dat het je gasten culinair aan niets ontbreekt. Ook kunnen wij iedere ruimte veranderen in een zaal met de door jou gewenste sfeer. Kortom; wij kunnen jullie feest van A tot Z verzorgen. Jarenlange ervaring en flexibiliteit zorgen ervoor dat jouw evenement perfect verloopt. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieHuwelijksvoltrekking
  • VerificatieBruiloftarrangementen
  • VerificatieBruidssuite
  • VerificatieOvernachten gasten
 
Menu
Categorie├źn