Menu icon Home button

Het Posthuys Vlieland

  • Blader door foto's

Unieke Trouwlocatie op Vlieland

Het Posthuys is een officiële trouwlocatie in de gemeente Vlieland. Het Posthuys vind je op een unieke locatie aan de westkant van het prachtige waddeneiland Vlieland. De locatie is volledig omgeven door groen, zee, strand én rust. Een prachtige locatie voor jullie trouwerij!
 

Heden en verleden

Het Posthuys was vroeger letterlijk een posthuisje! Hier kon de postiljon wachten tot de waterstand laag genoeg was om een rit te maken.  Nu is het Posthuys een feest- en trouwlocatie en hotel/restaurant. Het Posthuys ligt op een geliefde plek voor veel eilandgangers. Het Posthuys hotel beschikt over 14 hotelkamers met unieke uitzichten! Omringd door de prachtige natuur van Vlieland, zijn hier diverse unieke locaties om elkaar het ja-woord te geven! De huwelijksvoltrekking mag buiten in de duinen plaatsvinden, naast het Posthuys bij het wad of op het grote terras, het is allemaal mogelijk!
 

Binnen en buiten trouwen

Omdat het gezegde "jullie mooiste dag" geen garantie is voor mooi weer, kan het natuurlijk voorkomen dat het op jullie trouwdag slecht weer is. Dat hoeft voor jullie trouwdag bij Het Posthuys geen probleem zijn. Ook binnen in Het Posthuys richten we regelmatig diverse ruimtes in als trouwzaal voor het officiële ja-woord. De binnenlocatie is onlangs volledig verbouwd en heeft een fijne en gezellige uitstraling gekregen!
 

Trouwen en meer...

Bij het Posthuys is het ook mogelijk om de bruidstaart aan te snijden met een bubbeltje erbij. Ook verzogen we het diner, barbecue, feestavond etc... En ook over vervoer van en naar het Posthuys is nagedacht, er gaat elke dag een pendeldienst tussen het dorp en het Posthuys waar gasten gebruik van kunnen maken. Willen jullie liever een unieke ervaring? Ook de Vliehors Expres kan jullie en jullie gezelschap naar het Posthuys brengen! 

Vraag hier vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak om de locatie te bezichtigen.
 
Menu
Categorie├źn