Menu icon Home button

Het Ketelhuis

feest- en trouwlocatie met sfeer in Eindhoven

  • Blader door foto's

Het Ketelhuis te Eindhoven 

Deze kort geleden gerestaureerde locatie ligt nabij het bruisend hart van Eindhoven op het terrein van het GGzE. Uniek is deze locatie zeer zeker te noemen. Authentieke elementen zoals de grote ramen, oude ketels en foto’s zijn bewaard gebleven. 

De huwelijksvoltrekking op de metalen brug

Het Ketelhuis valt direct op door zijn prachtig omringde groene velden en grote ramen in het gebouw. Dit geeft een zeer ruimtelijke kijk op de locatie. Zodra je de locatie betreedt kun je aan de fraai behangen muren het verleden terug zien. Dit is echter een tipje van de sluier, de grote zaal zal jou en je gasten zeker fascineren. Je komt werkelijk in een sprookje binnen. Een zeer grote zaal met enorm hoge plafond voorzien van veel licht, diverse houten meubels, moderne decoratie en een plafond hoge verlichte bar. Echt een plaatje om naar te kijken. In de grote zaal bevind zich tevens een metalen brug waar de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden. Op deze brug heb je uitzicht op de prachtige zaal beneden jou. 

Verschillende ruimtes

De toost evenals het diner kunnen plaatsvinden op het prachtige terras, Atelier, kookstudio of Grand Café. Dit allen uiteraard afhankelijk van het seizoen en het aantal personen welke je die dag verwacht. Ruimtes en inrichtingen zijn aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. 

Overnachten

Vanaf maart 2016 is het tevens mogelijk om voor het bruidspaar en de gasten een overnachting te boeken in het Bed & Breakfast gelegen aan hetzelfde GGzE terrein. Zo hoeven de gasten het terrein niet te verlaten en kan er de volgende ochtend een kleine reünie plaatsvinden gedurende een overheerlijk ontbijt. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOfficiële trouwlocatie
  • VerificatieJouw feest op maat
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieThemafeesten
  • VerificatieKookworkshops
  • VerificatieGratis parkeergelegenheid
 
Menu
Categorieën