Menu icon Home button

Hartenvrouw Bruidsmode

alle stijlen en maten trouwjurken

  • Blader door foto's

Hartenvrouw Bruidsmode in Almere

Bij Hartenvrouw Bruidsmode in Almere kan iedere a.s. bruid haar eigen Say yes to the dress ervaring beleven. Omdat wij begrijpen dat het uitzoeken van de trouwjurk voor iedere aanstaande bruid een belangrijk moment is, beginnen we altijd rustig met een heerlijk kopje thee, koffie of cappuccino en huisgemaakte appeltaart! Dit is dan ons moment om jouw wensen te bespreken.
 

Ruime keuze trouwjurken

Je mag zelf beginnen om uit onze grote collectie (ruim 300 trouwjurken) bruidsmode enkele jurken te kiezen die jou aanspreken, omdat het toch wel relaxed is om eerst zelf ons aanbod te bekijken én er een gevoel bij te krijgen. Hou hierbij in je gedachten dat met enige aanpassingen door onze coupeuses nog veel meer mogelijk met de ruim 300 jurken die wij in onze bruidsmodewinkel aanbieden.
 

Trouwjurken voor de bruid met een maatje meer 

Ook als jij een maatje meer hebt, dan kun je bij Hartenvrouw Bruidsmode ook uitstekend slagen. We hebben een prachtige plussize collectie met trouwjurken vanaf maat 48 t/m maat 70. Ook hier staan onze coupeuses voor je klaar om de droomjurk op jouw lichaam af te stemmen.
 

Bruidsatelier & ontwerpstudio

In ons bruidsatelier in Almere maken en vermaken we trouwjurken, galajurken, feestkleding e.d. Onze ervaren coupeuses zijn flexibel, ervaren en creatief. Zij denken graag met je mee om jouw wensen om te zetten naar jouw droomjurk. Ook kunnen we in onze ontwerpstudio jouw jurk zelf samen te stellen. Dit kan van basic en bescheiden tot extreem met allerlei toevoegingen.
  • Mogelijkheden

  • VerificatiePlussize collectie
 
Menu
Categorie├źn