Menu icon Home button

Fier Bussum

trouwen op een intieme trouwlocatie

  • Blader door foto's

Trouwlocatie

Fier Bussum is een centraal gelegen en historische locatie waar een huwelijk van begin tot eind gehouden kan worden. Van ontvangst in onze Loods tot huwelijksvoltrekking en feest in onze Forttuin. Een trouwdag vieren in ons historische Fort wordt gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten.


Romantische trouwlocatie met historie

De trouwlocatie van Fier Bussum kenmerkt zichzelf door de unieke omgeving die historie ademt. Het Fort is namelijk al gebouwd in de jaren ‘70 van de 19e eeuw als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Aangezien Fort IV de enige van de oorspronkelijk 5 vestingen is die is overgebleven, heeft onze locatie ook het label Rijksmonument gekregen. Door het unieke en historische uitzicht waant u zich voor even in een geheel andere wereld, terwijl u toch slechts enkele minuten van de A1 afzit.


Complete ontzorging

Tijdens uw trouwdag moet alles natuurlijk volgens plan verlopen. Het liefst ook nog met zo min mogelijk kopzorgen. Bij Fier Bussum wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van decoratie van de Forttuin, een eigen BABS en een complete cateringservice. Ons team staat voor je klaar om aan alle wensen te voldoen en jouw trouwdag tot een daverend succes te brengen.
 

Feestlocatie

Na een mooie en emotionele dag wil je dit kunnen afsluiten met een knalfeest. Bij Fier Bussum is het mogelijk om overdag een trouwceremonie te houden en ‘s avonds een feest te organiseren. Of je het nu intiem en bescheiden wilt houden of het juist groots met veel gasten: bij Fier beleef je gegarandeerd de dag van je leven.


Fort vól met historie en romantiek

De locatie van Fier Bussum kenmerkt zich door de rijke historie van het rijksmonument. Rond het jaar 1870 werd dit Fort gebouwd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Fort IV is het laatst overgebleven fort van de oorspronkelijk 5. Tot op de dag van vandaag ademt deze locatie historie. Van de gerestaureerde muur met schietgaten tot de poterne, loods en kazematten. Je waant je bij Fier Bussum echt even in een andere wereld.


Uitgestrekte Forttuin

De Forttuin heeft voldoende capaciteit om een trouwceremonie met afsluitend trouwfeest te faciliteren. Bovendien weet je bij Fier Bussum zeker dat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Alles wordt van top tot teen geregeld. Van sfeervolle decoratie tijdens de ceremonie, tot hapjes en drankjes tijdens het feest. Bij Fier Bussum doen wij alles om jouw trouwfeest tot een groots succes te brengen.

Fotocredit: Van Stijgeren Bruidsfotografie
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOfficiële trouwlocatie
  • VerificatieBinnen / buiten trouwen
  • VerificatieVanaf 20 personen
  • VerificatieEigen BABS
  • VerificatieCatering / decoratie
  • VerificatieDiverse ruimtes
 
Menu
Categorieën