Menu icon Home button

FaceDesign

Exclusieve bruidstyling in make-up en haar

  • Blader door foto's

Voor een stralende VIP-look op de trouwdag!     

Bij Facedesign verzorgt Hilda Jonkman een prachtige bruidsmake-up en haarstyling. Deze complete bruidsstyling in één hand is een garantie voor een schitterend resultaat. Hilda weet met haar geraffineerde aanpassingen jouw mooiste gezichtskenmerken prachtig te benadrukken. Bij Facedesign krijg je dan ook de garantie dat je op de mooiste dag van je leven zult stralen als nooit tevoren.
 

Bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis

Op de trouwdag moet iedere bruid zich in alle rust kunnen voorbereiden. Daarom komt Facedesign naar jouw huis of naar een andere locatie die jouw voorkeur heeft, om de bruidsmake-up en het bruidskapsel te verzorgen. Ook de proefsessie wordt doorgaans bij jou thuis of op een andere vertrouwde locatie verzorgd.
 

De cosmetica producten 

Facedesign werkt uitsluitend met professionele cosmeticaproducten. De belangrijkste cosmetica merken zijn: INGLOT, MAC, CHANEL, NARS en DIOR. Deze merken, in combinatie met de ervaren visagie technieken, staan garant voor een lang blijvend resultaat. Niet alleen voor de huwelijksvoltrekking, maar ook tijdens de rest van de trouwdag.

Vraag hier vrijblijvend informatie en beschikbaarheid aan.
 
Menu
Categorie├źn