Menu icon Home button

Event- & Partycentrum het Witte Paard

stijlvol genieten...

  • Blader door foto's

Glimlach van begin tot eind

Een onvergetelijke trouwdag vier je in Event- en partycentrum het Witte Paard. De mooiste dag van je leven in een sfeer van gezelligheid, aandacht, gastvrijheid en bovenal liefde. Het Witte Paard verzorgt al jarenlang de meest fantastische bruiloften. Ga je trouwen? Wij nemen al jouw zorgen uit handen, zodat je een onvergetelijke dag vol liefde zult beleven. Want liefde, daar draait het om tijdens de dag van jouw leven. Je kunt tegenwoordig bij ons de volledige dag plannen. Denk aan de huwelijksceremonie, met aansluitend een mooi diner en een spectaculair feest. Je kunt bij ons alles samen stellen zoals je wenst, elke combinatie is mogelijk. 

Sfeer proeven

Event- en partycentrum het Witte Paard is gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12, centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Delft en Zoetermeer. Je bent van harte welkom voor een rondleiding door ons partycentrum, een vrijblijvend gesprek over jouw plannen en een kostenbegroting. Geregeld organiseren wij open avonden, een vrijblijvende inloopavond waar je bij ons een beetje sfeer kunt proeven. Kijk voor de verschillende data op onze website.

Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag

Een compleet verzorgd feest vier je uiteraard bij Event- en partycentrum het Witte Paard. Met onze prachtige, sfeervolle zalen, kwalitatieve hapjes en spontane bediening maken wij ieder feest uniek. Een bruiloft waarbij alles tot in detail is verzorgd, een feest op een sfeervolle en moderne locatie. Wij zijn een locatie met meerdere zalen. Een aparte zaal voor een huwelijksceremonie, diner en aansluitend een feest behoort ook tot de mogelijkheden. 

Volledig verzorgde catering

Wil je een receptie, buffet of feest geven op een eigen locatie? Of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en geven jullie een feest? De catering op locatie van Event- en partycentrum het Witte Paard maakt van iedere locatie en van elke feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire dag. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij je moeten bieden om een fantastisch feest, evenement of receptie te verzorgen.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwceremonie
  • VerificatieReceptie
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieCatering op locatie
  • VerificatieJarenlange ervaring
  • VerificatieGastvrijheid & spontaniteit
  • VerificatiePrachtige sfeervolle zalen
  • VerificatieGratis parkeergelegenheid
 
Menu
Categorie├źn