Menu icon Home button

Event Center Fokker

unieke locatie: een sfeervolle klassieke boerderij

  • Blader door foto's

De perfecte locatie voor een onvergetelijk feest

De mooiste dag van uw leven verdient een perfecte locatie en een onvergetelijk feest. Wij zorgen er voor, dat u met heel veel plezier kunt terugkijken op een sfeervoll(e) receptie, en/of huwelijksdiner en feest. Laat niets aan het toeval over en kies voor Event Center Fokker voor een unieke dag. Ons team zorgt ervoor, dat uw bruiloftsfeest vlekkeloos verloopt. Tot in de kleinste details.
 

Alles onder één dak

Of uw trouwdag nu een intieme aangelegenheid wordt met een klein diner of een spetterend feest met alles erop en eraan. Wij hebben voor u een passende en sfeervolle ruimte, waar u de dag van uw leven tot een onvergetelijke herinnering kunt maken. Alles onder één dak. Uw dag en uw wensen staan bij ons centraal. Voor elk gezelschap en voor elk budget garanderen wij een perfecte invulling van uw bruiloft. Maak gebruik van de deskundigheid, de faciliteiten en de persoonlijke benadering van ons ervaren team.


Kwaliteit, creativiteit en persoonlijke benadering staan voorop

Event Center Fokker uit Hoofddorp beschikt over een schitterende locatie en een ervaren team van enthousiaste specialisten om ook van uw evenement een onvergetelijke happening te maken. Bij Event Center Fokker staan kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke benadering van elk evenement en van elke gast voorop. De locatie is uniek: een sfeervolle klassieke boerderij. Het karakteristieke gebouw in Hoofddorp is prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer en heeft ruime parkeerfaciliteiten.


​Openingsdans op maat voor bruidsparen

Een speciaal moment tijdens jullie avondfeest is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dans Center Fokker is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. In principe is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een foxtrot, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans. In een aantal privélessen werken we één-op-één om iets heel speciaals neer te zetten. Verras de gasten met iets moois dat speciaal voor jullie in elkaar gezet is! Op je eigen muziekkeuze zorgen wij in goed overleg met jullie voor een fantastische herinnering aan jullie bruiloft. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieSfeervolle locatie
  • VerificatiePersoonlijke service
  • VerificatieDiversiteit aan zalen
  • VerificatieKwaliteit en zekerheid
  • VerificatieOpeningsdans op maat
  • VerificatieGratis parkeren
  • VerificatiePrima bereikbaar per OV
 
Menu
Categorieën