Menu icon Home button

Emotion Events Groningen

beleef de mooiste dag van je leven met ons!

  • Blader door foto's

Beleef een onvergetelijke dag zonder zorgen

Jullie bruiloft is een speciale gebeurtenis en hoort een van de mooiste dagen uit jullie leven te worden. Natuurlijk willen jullie dat alles perfect en in stijl verloopt. Emotion Events zorgt ervoor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Van fotograaf die u en uw geliefde lieflijk op de foto zetten tot de perfecte trouwlocatie. Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen. Samen maken we een compleet feestarrangement. 


Huwelijksfeest op het water

Bent u op zoek naar een sfeervolle feestlocatie waar u het huwelijksfeest kunt vieren? Denk dan eens aan een boot. Varend op het water gaat u een smaakvolle en romantische avond tegemoet. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een diner, receptie, trouwen met een thema of een gezellige borrel. Om de mooiste dag van uw leven op een spetterende manier af te sluiten, kunnen we een bijzondere verrassing op maat voor u bedenken. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw budget. Informeer gerust naar onze (onbegrensde) mogelijkheden. 


Onze cateringservice

Emotion Events verzorgt evenementen, feesten en cateringen tot in de puntjes. Wilt u de catering op locatie laten verzorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft of feest in de tuin? Dan kunnen wij dit zeker voor u regelen. Wij verzorgen de catering door heel Nederland voor particulieren en bedrijven. De mediterrane kook- en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk. Van tapasbuffet, een volledig uitgeserveerd meergangen menu tot aan lunches, borrrels, high tea of gewoon koffie met taart. Emotion Events is van alle markten thuis!
 

Outdoor events en workshops voor vrijgezellenfeesten

Voor de sportievelingen die tijdens het vrijgezellenfeest van uitdaging houden, hebben wij een speciaal samengesteld outdoor arrangement. U heeft de keuze uit één, twee of drie uur durende arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan vlotten bouwen, klimmen, mountainbiken en boogschieten. Dit is echter een kleine selectie van de vele mogelijkheden. Ook kunt u lekker actief bezig zijn op het water. Denk aan zeilen met een valk, kanovaren door het natuurpark Earnewâld, skûtsjesilen of samen varen op een Lemsteraak. Om u op weg te helpen, hebben wij voorbeelden gemaakt van een aantal populaire arrangementen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website.


Meer weten?

Bent u na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden en wilt u daarom meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken wij van uw bruiloft, feest of evenement een succes!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieFeesten
  • VerificatieBruiloften
  • VerificatieCatering
  • VerificatieOutdoor events
  • VerificatieProeverijen
  • VerificatieTeambuilding
  • VerificatieVrijgezellenfeesten
  • VerificatieWorkshops
 
Menu
Categorie├źn