Menu icon Home button

Ellemieke Verbindt Echt

wat gaaf, jullie gaan trouwen!

  • Blader door foto's

Jullie liefde vieren

Hallo a.s. bruidspaar, proficiat! Jullie hebben besloten samen verder te willen leven en dit ook uit te spreken, hand in hand de toekomst in. Jullie liefde staat dan ook centraal en gaat gevierd worden.
 

In de echt verbinden

Nadat ik jullie verhaal heb verteld, rijk gevuld met bijzondere momenten en gebeurtenissen, ga ik jullie als trouwambtenaar/ceremonieel spreker ‘in de echt verbinden’ zoals dat heet. Met passie en enthousiasme, zodat iedereen de liefde voelt en het een  belevenis wordt. Een ceremonie die betekenisvol is, die je raakt en ontroert en waar zowel jullie als de gasten met warmte en een glimlach aan terug denken, dat is waar ik voor ga.

Samen bepalen we hoe de ceremonie er uit komt te zien, van binnenkomst tot muziek, van bijdragen van kinderen, getuigen of andere gasten, tot trouwgeloften. Eigen ideeën en/of tradities uit het land van herkomst zijn meer dan welkom. Ik ga niet alleen in gesprek jullie, maar ook met dierbaren om jullie heen om een zo compleet mogelijke love story te krijgen, met leuke en verrassende anekdotes.

Maatwerk is gegarandeerd en de ceremonie laat zien wie jullie zijn. Zo creëren we een dierbare en levenslange mooie herinnering.

Een paar steekwoorden over waar een ceremonie in mijn ogen aan moet voldoen: Liefdevol, luchtig, verbindend, persoonlijk, ontspannen, een lach en een traan, ….


Wie ben ik?

Sinds eind 2017 ben ik werkzaam als trouwambtenaar en dat doe ik vol overgave. Een leuker beroep dan dit bestaat er niet! Ik ben informeel en flexibel, betrokken, heb oog voor detail, kan goed luisteren, denk graag mee en sta voor jullie klaar.


Lovende woorden

De kroon op mijn werk zijn de lieve lovende woorden die bruidsparen hebben geschreven over mij. Hun waardering over wie ik ben en wat ik voor ze betekend heb is te lezen op mijn website www.ellemiekeverbindtecht.nl. Het is de beste reclame 😉

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieGratis click-gesprek
  • VerificatieIntakegesprek bij jullie
  • VerificatieWettelijke huwelijksvoltr
  • VerificatieCeremoniële voltrekking
  • VerificatieNederlands en Engels
  • VerificatieKindvriendelijk
 
Menu
Categorieën