Menu icon Home button

De rijdende trouwambtenaar

ceremonie op maat!

Welkom bij de rijdende trouwambtenaar!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een bijzondere dag in jullie leven waarbij jullie elkaar het ja-woord willen gaan geven. Nu moeten jullie gaan nadenken over hoe, waar en door wie jullie het huwelijk willen laten voltrekken. Waarom zou je kiezen voor de rijdende trouwambtenaar? Wel, dit is in de eerste plaats een knipoog naar mijn andere baan als rijinstructeur en ten tweede; ik ben niet plaatsgebonden. 


Denk na over hoe jullie huwelijk eruit moet komen te zien

Er zal nu over vele zaken nagedacht moeten worden. Bedenk hoe je wilt gaan trouwen. Kies je voor een wettig huwelijk of vind je een ceremonieel huwelijk belangrijker? Op welke locatie willen jullie elkaar het ja-woord geven? Doe je dit op een aangewezen trouwlocatie of juist op die ene bijzondere plek. Of is er misschien een andere mooie plek waar jullie gevoelens en herinneringen aan hebben? Kies je voor een fotograaf? Zo ja, welke verwachten heb je dan van de trouwfoto's? En wil je wel of geen avondfeest en zo ja, op welke locatie? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar welke keuze je ook maakt, er zal ook een trouwambtenaar gekozen moeten worden. Eentje die bij jullie past en die jullie dag onvergetelijk maakt. Het is tenslotte jullie trouwdag!


Mag ik dit moment met jullie aangaan?

Natuurlijk willen jullie dat de huwelijksvoltrekking een van de hoogtepunten van de dag wordt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het voor jullie een speciaal moment wordt. Ik heb er dan ook super veel zin in om dit moment met jullie aan te gaan! Wanneer jullie enthousiast zijn in de door mij aangeboden diensten, dan kun je dat kenbaar maken door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk gebeurd dit geheel vrijblijvend! We maken vervolgens een afspraak en we bespreken de zaken die voor jullie belangrijk zijn. Pas wanneer jullie denken in mij de juiste man voor dat speciale moment in jullie leven te hebben, zal ik een offerte uitbrengen. Daarna ga ik aan de slag. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieZelfstandig BABS
  • VerificatieNiet plaatsgebonden
  • VerificatieWettig huwelijk
  • VerificatieCeremonieel huwelijk
  • VerificatieBasis tarief € 300,00
  • VerificatieReiskosten € 0,25 per km
  • VerificatieTrouwen in het buitenland
  • VerificatieIntake gesprek
 
Menu
Categorieën