Menu icon Home button

De Kruimel

dé intieme en sfeervolle trouwlocatie van het Noorden

  • Blader door foto's

Wij zorgen voor de mooiste dag van jullie leven!

Het strand, de tuin, het kerkje, lekker eten en 's avonds een knalfeest,..... Dit maakt de Kruimel tot een bijzondere trouw- en feestlocatie. Trouwen op het strand of onder de appelbomen, toosten met Prosecco, aansnijden van de taart, een heerlijk diner en een spetterend swingfeest. In de Kruimel zorgen we voor de mooiste dag van jullie leven!  

Prachtige foto's maken

Ook foto's maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met appelbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Trouwen in een Middeleeuws kerkje? 

Wat ook nog tot de mogelijkheden behoort, is trouwen in het witte middeleeuwse kerkje direct gelegen naast de Kruimel. Zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken en na afloop van de plechtigheid zijn jullie samen met jullie gasten natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel. 

Exclusief voor jullie feest

In de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie exclusief voor jullie zelf hebben. Jullie je idee, samen werken we het uit en zorgen wij dat het jullie aan niets zal ontbreken!

Overnachten met bruidssuite

Trouwen, eten, drinken feesten en.... slapen! Er is sinds kort een prachtige bruidssuite en er zijn nog vier extra gastenkamers. Voor goede vrienden of familie is er dus plek om te overnachten. De volgende ochtend zorgen we natuurlijk voor een lekker ontbijt. Tussendoor kunnen tanden worden gepoetst, make-up worden bijgewerkt, kinderen kunnen tv kijken of opa kan even een dutje doen op de bank. Ook handig om kinderen 's avonds in bed te leggen, de babyfoon kan aan en de ouders kunnen lekker door feesten. Alles onder één dak, compleet verzorgt!

Een keertje langskomen?

Neem contact op via info@dekruimel.nl of bel 0599-565235 en maak vrijblijvend een afspraak.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieTrouwen op het strand
  • VerificatieExclusief voor jullie feest
  • VerificatieTrouwen in een kerkje
  • VerificatieOvernachten
  • VerificatieLocatie bezichtigen
 
Menu
Categorieën