Menu icon Home button

De Kruimel

De intieme en sfeervolle trouwlocatie van het Noorden

  • Blader door foto's

WIJ ZORGEN VOOR DE MOOISTE DAG VAN JULLIE LEVEN!

Het strand, de tuin, het kerkje, de festivaltent, foodtrucks, lekker eten en 's avonds een knalfeest in de gezellige bruine kroeg… Dit maakt de Kruimel tot een unieke trouw- en feestlocatie. Trouwen op het strand of onder de appelbomen, jullie eigen festival met foodtrucks, toosten met prosecco of cocktails, een prachtige bruidstaart of een sweet table, een heerlijk diner of een barbecue en een spetterend swingfeest. Het is allemaal mogelijk! In de Kruimel zorgen we voor de mooiste dag van jullie leven!  
 

PRACHTIGE FOTO’S MAKEN

Ook foto's maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime, landelijke tuin met appelbomen de ideale mogelijkheid om mooie foto’s te maken. Ook is er een bloemenveld, met wildbloei, waar je in de zomer prachtige plaatjes kunt schieten.
 

GEGARANDEERD WITTE BRUILOFT IN DE WINTER

Trouwen in de winter is helemaal hot. Een winterbruiloft is super knus en gezellig met vuurtjes, kaarsen, glühwein en héél veel lichtjes. En als kers op de taart gaan wij vanaf de winter van 2021 sneeuw op laten spuiten en wordt de Kruimel omgetoverd tot een waar WINTERWONDERLAND. Niet van echt te onderscheiden sneeuw zorgt op de houtstapels, de arrenslee, de ramen en de boomhut voor een sprookjesachtig decor. Om het geheel compleet te maken beschikken wij over ons eigen sneeuwkanon wat prachtige foto’s beloofd en waar jullie gasten nog lang over na zullen praten!
                                                                       

TROUWEN IN EEN MIDDELEEUWS KERKJE

Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is trouwen in het witte middeleeuwse kerkje direct gelegen naast de Kruimel. Zowel het kerkelijk, als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken. En na afloop van de plechtigheid zijn jullie, samen met jullie gasten, natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel. 
 

EXCLUSIEF VOOR JULLIE FEEST

In de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie voor jullie zelf hebben. Op onze website staan bij de trouwdeals voorbeelden en prijzen voor jullie grote dag. Jullie je idee, samen werken we het uit en wij zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken!
 

OVERNACHTEN MET BRUIDSSUITE

Trouwen, eten, drinken feesten en.... overnachten! Wij beschikken over een prachtige bruidssuite en er zijn nog vijf extra gastenkamers. Voor goede vrienden of familie is er dus ook plek om te overnachten en alleen het bruidspaar beslist wie er mag blijven slapen. Tussendoor kunnen tanden worden gepoetst, make-up worden bijgewerkt, kinderen kunnen tv kijken of opa kan even een dutje doen op de bank. Ook handig om kinderen 's avonds in bed te leggen, de babyfoon kan aan en de ouders kunnen onbezorgd door feesten. De volgende ochtend zorgen we natuurlijk voor een lekker ontbijt, zodat jullie samen jullie trouwdag kunnen afsluiten. Alles onder één dak, compleet verzorgd!
 

EEN KEERTJE LANGSKOMEN?

Jullie zijn uiteraard van harte welkom om de locatie te komen bekijken. We nemen dan gelijk jullie wensen en de mogelijkheden door en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Als jullie een afspraak voor een bezichtiging willen maken kan dat via info@dekruimel.nl of bel of app naar: 0599-565235/ 06-1923484. Ook zijn jullie van harte welkom op onze open dagen. Volg ons hiervoor op Facebook en Instagram.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieTrouwen op het strand
  • VerificatieExclusief voor jullie feest
  • VerificatieWinterbruiloft
  • VerificatieSneeuwgarantie
  • VerificatieTrouwen in een kerkje
  • VerificatieOvernachten
  • VerificatieLocatie bezichtigen
 
Menu
Categorie├źn