Menu icon Home button

De Koperen Tuin

unieke trouwlocatie in het groene hart van Leeuwarden

  • Blader door foto's

Sfeervolle trouwlocatie in Leeuwarden

De Koperen Tuin, een sfeervolle trouwlocatie in Leeuwarden. Voor uw huwelijk hebben wij drie zalen en twee buitenlocaties beschikbaar. De Vestdijkzaal op de eerste verdieping is een barokzaal die een bijzondere sfeer uitstraalt. Geschikt voor 15 tot 80 personen. De Singelzaal met uitzicht over de Dokkumer Ee en Diakonessenhuis is geschikt voor maximaal 40 personen. Het Paviljoen is geschikt voor 60 tot 150 personen. De Muziekkoepel en het Paviljoenterras zijn de buitenlocaties en geschikt voor zo'n 60 personen. Als u voor een buitenlocatie kiest is er bij slecht weer altijd een back-up zaal beschikbaar. Onze terrassen kunnen bij de verschillende onderdelen van uw trouwdag betrokken worden. De huwelijksvoltrekking kan worden 'beklonken' met een toast op het bruidspaar tijdens de ceremonie.

Sluit uw trouwdag af met een spetterend feest

Uw mooiste dag afsluiten met een spetterend huwelijksfeest? Dat kan! De Wintertuin & Salon, het Grand-Café, biedt plaats aan 80 tot 100 gasten en kan ingericht worden met statafels en een dansvloer. De Tuinzaal is geschikt voor zo'n 100 gasten (excl. overdekt terras). Paviljoen De Prinsentuin is als feestzaal geschikt voor zo'n 150 gasten. Deze zaal is op verschillende manieren te vergroten met de naast gelegen Tuinzaal en kan zo onderdak bieden aan 350 gasten. Onze terrassen kunnen op verschillende manier gebruikt worden gedurende uw trouwdag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze locatie of heeft u specifieke vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze website.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieDiverse zalen
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieReceptie
  • VerificatieChampagnetoast
 
Menu
Categorie├źn