Menu icon Home button

De IJsmannetjes

ijskarren op jouw feestlocatie

  • Blader door foto's

Ambachtelijk ijs in een ijskar naar keuze

Wij zijn De IJsmannetjes, graag geziene gasten op menig bruiloftsfeest in Limburg e.o. Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van ambachtelijk schepijs op diverse locaties. We hebben hier verschillende ijskarren voor, zodat we de stijl van de kar kunnen aanpassen aan jullie trouwdag. Onze authentieke ijskarren zijn voor de trouwerijen het meest gevraagd, maar ook de draagbare ijscokist is een graag geziene gast op diverse feesten.
 

Entertainment én een heerlijke traktatie

Op de trouwdag wordt ons concept  vaak ingezet als verkoelende traktatie na de huwelijksvoltrekking in de trouwlocatie, na de kerkdienst, bij de receptie en uiteraard vooral na het diner als verrassend lekker dessert. Het is allemaal mogelijk. De dames en heren van "De IJsmannetjes" staan garant voor entertainment én lekker ijs!
 

Diverse mogelijkheden voor de trouwdag

Je kunt de kar huren inclusief een vriendelijke ijscoschepper. Maar ook alleen de gevulde kar is een optie, zodat jullie zelf heel even in onze voetsporen kunnen treden. Zo kun je als bruidspaar zelf ijskoud het goede voorbeeld geven. Kies uit onze nostalgische ijskarren, tafelmodel-ijsvitrine (elektrisch) of ga voor de wandelende ijsman (draagbare ijskist).
Wij kunnen de ijskarren ook voorzien van een tijdelijke beplakking naar keuze, b.v. met jullie namen e.d.
 
Menu
Categorie├źn