Menu icon Home button

De Galazaak Nijverdal

de galajurken specialist van Nederland

  • Blader door foto's

Een gevarieerd, kwalitatief en uniek aanbod jurken

De Galazaak is de plek met de mooiste galajurken, de hipste cocktailjurken, adembenemende avondjurken en heel veel andere feestjurken en accessoires. Bij De Galazaak gaan kwaliteit & kennis, vakmanschap & service en stijl & betaalbaarheid hand in hand. Met een aantal grote winkels en het meest gevarieerde, kwalitatieve, unieke aanbod, zijn wij een van de grootste galajurken speciaalzaken van Nederland. Met meer dan veertigduizend volgers op Facebook en een collectie van duizenden prachtige jurken op voorraad in een steeds wisselende collectie. Kom gerust eens langs om te kijken, te proberen en te passen. 


De mooiste jurken voor een bruiloft

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Bezoek dan een van de mooie galawinkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch of Eindhoven. Onze galawinkels zijn groot, modern en licht; hebben ruime, rustige paskamers en zitten in het levendige centrum van de stad. In onze ruime collectie tref je de mooiste betaalbare merken aan als Sonia Pena, Frank Lyman, Linea Rafaelli en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om er fantastisch uit te zien voor het huwelijksfeest, kun je bij ons vinden. Wil je rondkijken in het ruime assortiment jurken met bijpassende clutches? Of wil je als moeder van de bruid jurken komen passen? Het is allemaal mogelijk! Kom je met meerdere mensen? Maak dan even een afspraak. 


Avondjurken en feestjurken in allerlei kleuren

Wij hebben galajurken en feestjurken in veel kleuren en tinten met bijpassende accessoires. De meest gekozen kleuren zijn; zwart, blauw of navy-blauw. rode feestjurken zijn ook erg populair. Witte galajurken worden vaak gekozen als alternatief voor een bruidsjurk. Ook natuurtinten zoals beige galajurken of bruine galajurken zijn prachtig. Roze galajurken worden veel gekozen door bruidsmeisjes. Kom naar de winkel en ontdek welke kleur er bij jou past!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieGalajurken
  • VerificatieFeestjurken
  • VerificatieCocktailjurken
  • VerificatieSchoolgala jurken
  • VerificatieJurken voor een bruiloft
  • VerificatieGala accessoires
 
Menu
Categorie├źn