Menu icon Home button

Danscentrum Saco Velt

dé perfecte locatie voor iedere feestelijke gelegenheid

  • Blader door foto's

Zaalverhuur in Leeuwarden


√ grote, sfeervolle zaal
√ ideaal voor een trouwerij of bedrijfsfeest
√ catering en (live) muziek kan door ons geregeld worden
√ geschikt voor groepen tot 300 personen

Danscentrum Saco Velt is gesitueerd in een voormalige Joodse synagoge, ideaal gelegen in de binnenstad van Leeuwarden en twee minuten wandelen vanaf de parkeergarage. De locatie beschikt over een grote, unieke feestzaal op de begane grond. De ruimte is zeer sfeervol ingericht, met een grote dansvloer en een waanzinnige kroonluchter aan het plafond. Deze is speciaal ontworpen door de Friese architect Abe Bonnema en bevat 130 lampjes, waardoor er een romantische sfeer gecreëerd wordt binnen ons monumentale pand. 

Dankzij de flexibele indeling is de ruimte gezellig bij kleine én grote groepen. Wij richten de exclusieve zaal in en stemmen hierbij de indeling precies af op uw wensen. De ruimte beschikt over geavanceerde geluidsapparatuur en mooie verlichting. Zo plaatsen we meer of minder meubels, zetten we eventueel een extra bar in en kunt u gebruik maken van het podium voor muziek en/of presentatie. Natuurlijk hebben we ook een beamer met geluid voor als u een presentatie geeft. In overleg is alles mogelijk.

Ook kunnen wij voor u de muziek en catering regelen. Wij werken samen met betrouwbare partners die alles tot in de puntjes regelen. Als dansschool bieden wij tevens exclusieve dansworkshops en/of demonstraties die uw feest een extra vrolijk tintje kunnen geven.

De openingsdans

Bij Danscentrum Saco Velt bieden we speciale mogelijkheden voor het leren van een spetterende openingsdans om jullie bruiloftsfeest te openen. Dit bieden we volledig op maat aan. Je kunt dus kiezen voor alleen de openingsdans, maar dat kunnen we ook aanvullen met danslessen zodat jullie in ieder geval de belangrijkste basisdansen onder de knie te krijgen. Via het formulier op deze pagina kun je contact met ons opnemen. Maar je kun ons ook mailen of bellen. Wij gaan dan eerst bespreken wat jullie wensen zijn en je krijgt dan van ons een aanbieding o maat, inclusief de kosten.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieUnieke feestzaal
  • VerificatieGeluidsapparatuur
  • VerificatieMooie verlichting
  • VerificatieMuziek & catering
  • VerificatieDansworkshops
  • VerificatieOpeningsdans
 
Menu
Categorieën