Menu icon Home button

Classicos

stijlvolle maar betaalbare oldtimer

  • Blader door foto's

Klassieke trouwauto's

Classicos is ontstaan uit de voorliefde voor mooie klassiekers. Wij verhuren onze klassieke trouwauto's vanuit Nunspeet, waardoor we alle bruidsparen in Gelderland en omliggende provincies kunnen voorzien van een stijlvolle én betaalbare eyecatcher als trouwauto. Je kunt een oltimer als trouwvervoer uitzoeken die bij jullie past én vooral ook bij de stijl van jullie trouwdag.

Beleef onze liefde voor het vak!

Als je een favoriete oldtimer op 't oog hebt dan mag je deze ook eerst komen bezichtigen. De koffie staat dan voor jullie klaar. En jullie mogen een proefritje in de trouwauto maken! In overleg is bij ons alles mogelijk. Je mag de trouwauto zelfs de avond voor de trouwdag ophalen. Ook kun je de trouwauto door ons bij de feestlocatie laten ophalen. Geef jullie wensen bij ons aan, dan maken wij een passend aanbod op basis van die wensen. Je huurt bij ons voor een vaste afgesproken prijs, waardoor je geen verrassingen achteraf hebt!

Trouwauto met chauffeur of zelf rijden

Je kunt onze oldtimer trouwauto's dus zelf besturen op de trouwdag, maar je mag ook gebruik maken van een eigen chauffeur, bijvoorbeeld uit jullie familie- of vriendenkring. Daarnaast kun je je ook door ons laten rijden. Een privéchauffeur op jullie trouwdag dus! Neem vrijblijvend contact met ons op of gebruik het formulier op deze pagina.
 
Menu
Categorie├źn