Menu icon Home button

C’est Moi Bruidsmode

Trouwjurken, trouwpakken, en bruidskinderkleding

  • Blader door foto's

Trouwkleding voor de bruid, bruidegom, bruidskids en meer...

Cest Moi Bruidsmode beschikt over een jarenlange ervaring in het kleden van de bruid, bruidegom en bruidskinderen. Ook de bruidsouders, getuigen e.d. kunnen gekleed worden op de afdeling gala- en gelegenheidskleding. Ook voor de bruidskinderen hebben we een prachtige collectie met kleding voor de bruidsmeisjes en bruidsjonkers. Als je een vrijblijvende pasafspraak maakt, zorgen wij er altijd voor dat jullie als enige aanwezig zijn. Zo kunnen we jou de volle aandacht geven. Uiteraard beginnen we met een kopje koffie/thee en iets lekkers daarbij.
 

Trouwjurken 

Voor de bruid hebben we prachtige merken in onze collecties trouwjurken. Van Maggie Sotero, Moda Couture en Morilee tot Miss Kelly, Iryna Kotapska, Linea Raffaelly en meer.  Onze bruidswinkel in Noord-Brabant kent al jarenlang een brede doelgroep met bruidsparen, doordat ons aanbod  begint bij eenvoudige trouwjurken voor een beperkt budget tot de haute couture en alles daar tussenin. De stijlen trouwkleding verschillen van Vinage, bohemian en romantisch tot een prinsessenjurkstraplees, gekleurde jurken, etc..
 

Trouwpakken

Bij Cest moi hebben we voor de heren een eigen afdeling met trouwpakken en gelegenheidskleding. Onze collectie trouwpakken bestaat uit een breed pallet aan mooie stijlen, kleuren en merken! Onze collecties gaan altijd met de kleuren en stijlen van de mode mee. Onze brede collectie trouwkostuums reikt van maat 46 tot maat 64. Bij alle trouwkleding voor de mannen hebben wij ook bijpassende overhemden, dassen en strikken e.d. die dan weer matchen met trouwjurk. 
 

Gala- en gelegeheidskleding

Bij "Cest Moi" bieden we een brede collectie aan galajurken in verschillende materialen, lengtes, kleuren e.d. Ook kortere cocktailjurken voor de getuigen en lange galajurken en gekleurde bruidsjurken. Onze brede collectie galajurken reikt van maat 36 tot maat 54.
 

Bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Ook voor de bruidsmeisjes en bruidsjonkers hebben we een uitgebreide bruidskinderkleding. Deze collectie met kinderjurkjes en jonkerpakjes is ook vermaakbaar is, bijvoorbeeld aangepast bij jurk van de bruid en bruidegom. Je kunt de look voor de kids compleet maken met schoentjes en accessoires

Regio Tilburg, Breda en Zeeland / Zuid-Holland

Onze trouwwinkel vindt je in Bosschenhoofd, in de regio Breda / Tilburg. De locatie is kort aan de snelweg A 58 en je kun voor de deur parkeren. Gratis uiteraard. Bosschenhoofd ligt ook zeer gunstig voor a.s. bruidsparen uit Zeeland en Zuid-Holland
 
Menu
Categorieën