Menu icon Home button

Catharinakapel

ambiance waarin cultuur en historie een verbintenis met elkaar aangaan

Unieke trouwlocatie

Sfeervol maar vooral stijlvol en romantisch! Trouwen in een 500 jaar oude kapel. Door de verbintenis van cultuur met historie is de Catharinakapel een unieke trouwlocatie. De wisselende exposities beeldende kunst zorgen voor een verrassende extra dimensie. Of u kiest voor een uitgebreide ceremonie of een intieme aangelegenheid, het wordt een dag met een eigen karakter. Passend bij u en bij uw gezelschap. 

Historische binnenstad

Omdat de Catharinakapel in het historische gedeelte van Harderwijk ligt, zorgt dit voor tal van mogelijkheden voor de rest van uw dag. Denk bijvoorbeeld aan het maken van uw fotoreportage, de oude binnenstad van Harderwijk leent zich hier uitstekend voor.

Bloemen en muziek

Omdat het uw dag is, proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. U heeft de mogelijkheid om creatieve invulling te geven aan het gebruik van bloemen en muziek. U kunt onze prachtige Grotrian-Steinway-vleugel huren voor livemuziek tijdens uw bruiloft.

Parkeren

Of u nu trouwt in een grote Amerikaanse slee of met een paardenkoets, er is voldoende parkeerruimte rondom de Catharinakapel. Ook voor uw gasten die met eigen vervoer komen.

Meer informatie

Wilt u meer weten of mocht u besluiten om de mooiste dag van uw leven in deze 500 jaar oude kapel te vieren, dan bent u van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend eens binnen te lopen om de unieke sfeer te proeven. Heeft u een vraag of maakt u liever eerst een afspraak, belt u dan tijdens kantooruren met 0341 419500 of 0611342547 en vraag naar Jan Peter Hijnberg.

Gastheer en gastvrouw

Uw trouwdag is één van de mooiste en spannendste dagen van uw leven. Om deze spannende dag goed te laten verlopen zijn er tijdens uw huwelijk een ervaren gastheer en gastvrouw aanwezig. Zij begeleiden uw dag op zeer professionele wijze.

Consumpties / catering

Op gebied van catering heeft u bij ons tal van mogelijkheden. Variërend van koffie met gebak tot een uitgebreid buffet of diner, wij zorgen ervoor dat uw gasten verrast zullen zijn. Wij noemen enkele mogelijkheden:
•    ontvangst met koffie of thee en gebak of petit-four naar keuze
•    exclusieve hapjes Spaans, Italiaans of Hollands
•    champagnebuffet
•    compleet diner
Graag nodigen wij u bij ons uit om uw wensen op het gebied van catering te bespreken.

Kerkelijke inzegening

Naast het burgerlijke huwelijk is de Catharinakapel ook uitermate geschikt voor een kerkelijke inzegening. De eenvoud, ideale grootte en intieme sfeer zorgen voor een zeer persoonlijk karakter.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBurgerlijk huwelijk
  • VerificatieKerkelijke inzegening
  • VerificatieCatering
 
Menu
Categorie├źn