Menu icon Home button

Buitenplaats Sparrendaal

stijlvolle trouwlocatie in Utrecht

  • Blader door foto's

Een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht? Buitenplaats Sparrendaal is een absolute aanrader! De trouwdag kan hier uitbundig gevierd worden, waarbij jullie gasten van de diverse ruimtes en de heerlijke tuinen kunnen genieten. Het sfeervolle landgoed biedt daarbij voldoende binnen- en buitenmogelijkheden voor de trouwreportage.

Mogelijkheden & arrangementen

Graag stellen we een programma samen dat perfect bij jullie past. Van een huwelijk die zich voornamelijk buiten afspeelt tot een stijlvolle bruiloft in ons landhuis. Er is veel mogelijk bij deze trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug! Daarnaast bieden we ook unieke trouwarrangementen aan. 

Capaciteit

Op basis van jullie wensen wordt er gekeken naar de meest optimale indeling van jullie trouwlocatie. We bieden uiteraard exclusiviteit op de dag zelf en hebben een maximale capaciteit van 120 personen. 

Jullie trouwdag

Zien jullie jezelf al trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal? Maak dan gerust een afspraak om de locatie te bezichtigen en jullie wensen te bespreken, zodat wij een voorstel voor jullie kunnen uitwerken. We denken graag met jullie mee en bieden persoonlijke begeleiding bij het finetunen van jullie wensen rondom bijvoorbeeld het menu en de tafelindeling. Daarnaast zorgen we voor een algemeen aanspreekpunt voor de dag zelf en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieVerschillende ruimtes
  • VerificatieMaximaal 120 personen
  • VerificatieCatering
  • VerificatieAvondfeest
 
Menu
Categorie├źn