Menu icon Home button

Buitenplaats Amerongen

stijlvol en romantisch trouwen op de Utrechtse Heuvelrug

  • Blader door foto's

Trouwen op een fantastische locatie zonder zorgen

Stijlvol en romantisch trouwen op de Utrechtse Heuvelrug in omgeving Utrecht! Bij Buitenplaats Amerongen kan jullie hele huwelijksdag op een grandioze manier gevierd worden. Trouwen bij Swijnenburg betekent trouwen op een fantastische locatie en zonder zorgen. Met een groot of klein gezelschap. Binnen of buiten. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting, of met een uitbundige borrel. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Het is helemaal aan jullie. De verschillende historische gebouwen, de prachtige rozentuinen, uitgestrekte gazons, grachten en mooie oprijlaan maken de entourage compleet. Daarbij zijn er veel mooie plekjes op het landgoed te vinden voor een geweldige bruidsreportage. Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd, geborreld en gegeten worden. Wat zal iedereen verrast worden!


Persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag

Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag, verrukkelijk eten uit onze eigen keuken (met groenten en kruiden uit de moestuinen) en drinken, een geweldige en vriendelijke service en aandacht voor details. U kunt een voorbereidingstraject verwachten waarin wij precies de juiste vragen stellen en een bruiloft waarop wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover!


Nieuwe sfeervolle locatie

Buitenplaats Amerongen heeft een eigentijds interieur. Er staan 2 gebouwen met rijke historie tot jullie beschikking: het tijdloze Poortgebouw en het elegante Koetshuis. Beiden met eigen terras en gelegen in de prachtige tuinen. Alle ruimtes zijn prachtig gedecoreerd en uitgerust met een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle locatie!

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten! 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBinnen en buiten trouwen
  • VerificatieFeestelijke middagborrel
  • VerificatieIntiem huwelijkdiner
  • VerificatieBruidsreportage
  • VerificatiePersoonlijke begeleiding
  • VerificatieEten uit eigen keuken
  • VerificatieTwee locaties
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorie├źn