Menu icon Home button

Bram Mannenmode

kies voor een mooi pak om dé dag helemaal af te maken!

De enige zaak waar je een écht maatpak kunt laten maken!

Ben je op zoek naar een mooi pak om dé dag helemaal af te maken? Dan ben je bij Bram Mannenmode aan het juiste adres.

Uiteraard kun je een keuze maken uit één van de mooie pakken uit ons assortiment. Deze zijn na de bijzondere dag ook nog ‘in het dagelijkse leven te dragen’. Wat ook wel zo praktisch is.

Wil je liever iets bijzonders? Dan kun je kiezen voor een, speciaal voor en in overleg met jou samengesteld, maatpak. De specifieke stof, voering en/of borduring in de kraag ‘Just Married’ maken je outfit nog leuker. Je hebt keuze uit een tweedelig pak of driedelig (met gilet). Bram Mannenmode is de enige zaak in Purmerend waar je een écht maatpak kunt laten maken!

Laat je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en zeker weten dat je volmondig zegt: ‘Ja ik wil’.


Maatpakken

Sinds de 19e eeuw kan men op Savile Row een mooi bespoke pak helemaal naar wens laten vervaardigen. Het ultieme gevoel van een perfect zittend maatpak. Sindsdien heeft de tijd niet stilgestaan. Maatpakken zijn niet alleen meer voor de elite, tegenwoordig koop je al een maatpak voor de prijs van een confectiepak. Bij ons kun je al een pak helemaal op maat en eigen style laten maken vanaf 550 euro.


Ontwerp je eigen unieke pak

Ieder lichaam is anders en een maatpak wordt helemaal op jouw lichaam afgestemd. De lichaamshouding wordt geaccentueerd of afgezwakt. Dat een goed maatpak mooier zit dan een confectiepak is dan ook vanzelfsprekend. Naast de perfecte pasvorm is ook de grote keuze een voordeel van een maatpak. Je kunt het pak helemaal naar je eigen wensen ‘stylen’. Zo kun je kiezen uit meer dan 300 verschillende stoffen, ruim 80 verschillende voeringen, uit verschillende knopen, kraagvilt, stiksel en kun je het colbert voorzien van een monogram. Zo ontwerp je je eigen unieke pak!

Je kunt bij het samenstellen van je Bram maatpak en blazer kiezen uit heel veel mogelijkheden. Wollen stoffen voor een mooi business pak, een katoenen blazer voor op een jeans of een heerlijke casual linnen pak of blazer. Alles is mogelijk!

Voor de bruidegom in spé zijn speciale stoffen en voeringen beschikbaar om de trouwdag helemaal af te maken.

Het uitkiezen van een maatpak duurt ongeveer een uur. Je kunt daarom ook een afspraak maken om rustig langs te komen, tijdens openingstijd of juist liever daarna.

Neem contact met ons op en wij maken een passende afspraak.
 • Mogelijkheden

 • VerificatieTrouwpakken
 • VerificatiePak op maat
 • VerificatieMeer dan 300 stoffen
 • VerificatieRuim 80 voeringen
 • VerificatieVerschillende knopen
 • VerificatieKraagvilt
 • VerificatieDiverse stiksels
 • VerificatieMonogram
 • VerificatieEigen pak ontwerpen
 • VerificatiePasafspraak maken
 
Menu
Categorieën