Menu icon Home button

Bowwer

Stretchtenten en meer...

  • Blader door foto's

Stretchtenten: sfeervol, functioneel en betaalbaar

Buiten trouwen is momenteel erg populair. Je kunt hiermee jullie trouwlocatie volledig inrichten naar je eigen smaak. Dat kan met sfeervolle decoraties en de opstelling voor de trouwceremonie. Daarnaast moet je de trouwlocatie buiten ook voorzien van een bescherming tegen mogelijke regen of juist een stralende zon. En dit moet dan weer passen bij de sfeer die jullie de trouwlocatie willen laten uitstralen.
 

De perfecte keuze voor de trouwdag

Deze moderne en veelzijdige stretchtenten zijn een perfecte keuze om een prachtige sfeer te creëren die past bij een stijlvolle trouwdag in de open lucht. Of het nu gaat om de trouwceremonie of het bruiloftsfeest... de stretchtenten zijn een sfeervolle oplossing voor alle onderdelen van de trouwdag.
 

Het totale plaatje

Naast het verzorgen van de stretchtenten kunnen we ook de volledige organisatie van de trouwdag op ons nemen. Zoals de decoratie, bruiloftsmuziek, catering en nog veel meer! Kijk op onze website naar alle mogelijkheden. Daar tonen wij je voorbeelden van de stretchtenten en een impressie van de mogelijkheden, zoals de bruiloftsmuziek, mobiele bars, catering, etc.
 

Professioneel, kwaliteit en uitgebreide service

Bij Bowwer staan wij garant voor een mix van professionaliteit, hoogwaardige kwaliteit, uitgebreide service en een flexibele samenwerking. Hiermee onderscheiden wij ons in deze branche. Dankzij  een ruime ervaring hebben we de nodige expertise om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard volledig naar jullie wensen.
 
Menu
Categorie├źn