Menu icon Home button

Boutique Hotel Catshuis

trouwen, feesten en logeren in een eigentijdse verrassende locatie

  • Blader door foto's

Geef uw jawoord in Boutique Hotel Catshuis

Boutique Hotel Catshuis is zo’n locatie waarvan uw hart sneller gaat kloppen. De sfeer en het interieur zijn een mix van historisch en eigentijds, van fijntjes en robuust en van kleurrijk en rustiek. Heel verrassend en aansprekend. Een soort liefde op het eerste gezicht. Hotel Catshuis is onder andere daarom de ideale locatie om elkaar het jawoord te geven en uw receptie en trouwfeest te houden.


Verschillende ruimtes en zalen

Boutique Hotel Catshuis is een officiële trouwlocatie. Ook is het de ideale locatie voor uw trouwfeest, omdat er verschillende ruimtes en zalen zijn. Afhankelijk van het aantal gasten of het eventuele thema van de bruiloft kunt u kiezen voor een combinatie van ruimtes en zalen. Dat is het fijne aan deze unieke locatie: alles is mogelijk en op maat te realiseren. De organisatie van uw bruiloft vraagt de nodige voorbereidingen. Wij helpen u daar graag bij. U kunt zelfs de volledige organisatie aan ons overlaten.


Huwelijksnacht in een romantische bruidssuite

Natuurlijk is het mogelijk dat u en uw gasten blijven overnachten. In de bruidssuite is het heerlijk vertoeven en u kunt zich even terugtrekken of opfrissen. Kleine kinderen kunnen ook gedurende de dag in de bruidssuite of andere hotelkamers terecht om te spelen of om een dutje te doen. Er zijn babyfoons op de hotelkamers aanwezig. De luxe suite is voorzien van een dubbele douche en alle gemakken om een fantastische tijd te hebben. Bij aankomst staat er een fles prosecco voor jullie klaar. U hoeft de volgende dag pas laat uit te checken, dus lekker rustig wakker worden en genieten van uw eerste officiële dag als getrouwd echtpaar. Ook wordt er een uitgebreide brunch voor u en uw overnachtende gasten geregeld. Een ideaal moment om samen nog even na te genieten van een onvergetelijke bruiloft. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOfficiële trouwlocatie
  • VerificatieReceptie
  • VerificatieTrouwfeest
  • VerificatieDiverse ruimtes en zalen
  • VerificatieBruiloft op maat
  • VerificatieHulp met de organisatie
  • VerificatieLogeren in 2017
 
Menu
Categorieën