Menu icon Home button

Banketbakkerij Paul Janssen

wij verzorgen de bruidstaart van jouw dromen!

Jouw bruiloft, een bijzondere dag

Trouwen doe je maar één keer in je leven en die dag moet herinnerd worden zoals geen enkele andere dag. Alles is tot in de puntjes geregeld, de locatie, trouwjurk en trouwpak, ringen, bloemen en uiteraard de bruidstaart. Het moment dat het aansnijden van de taart een symbolisch moment is mag geen nieuws zijn. De bruidstaart van jouw dromen, Paul Janssen verzorgt het graag voor jou! Door de jarenlange ervaring, met een gemiddeld aantal van 175 bruidstaarten per jaar, zijn de mogelijkheden eindeloos.


Bijzondere wensen? Alles is mogelijk!

Taarten tot 120 personen met marsepein of icing, Wit of in de door jouw gewenste kleur, Crème in de smaken rum, chipolata, grand marnier, amaretto, advocaat of cointreau, Rode rozen of een andere kleur die het best past bij de bruidsjurk of het bruidsboeket? Jij mag het zeggen! Heb je een speciale of bijzondere wens? Laat het ons hier weten, samen met jou bekijken we of het gerealiseerd kan worden.


Wij kunnen een belangrijke bijdrage aan jouw mooiste dag leveren

Naast het verzorgen van jouw bruidstaart maken wij voor jouw bruiloft ook Petit Fours, broodjes, zoutjes etc. etc. Zelfs een unieke attentie om de gasten jouw dank te zeggen voor hun aanwezigheid behoort tot de mogelijkheden. Je leest het: Paul Janssen kan aan de mooiste dag van jouw leven een belangrijke bijdrage leveren. Hij denkt mee, hij produceert en zorgt ervoor dat alles keurig op tijd bezorgd wordt. Kortom: hij doet zijn uiterste best om er voor jou een bijzondere dag van te maken. Je hoeft de bruidstaart echt geen jaar van tevoren te bestellen. Een aantal weken van tevoren is ruim voldoende. Samen zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidstaart
  • VerificatiePetit Fours
  • VerificatieHuwelijksbedankjes
 
Menu
Categorie├źn