Menu icon Home button

2Suit

De maatpakkenspecialist van Nederland!

  • Blader door foto's
Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwplannen!
Voor een uniek trouwpak kun je kiezen uit een grote selectie stoffen van 's werelds beste stoffenwevers, zoals Cavani, Scabal, Holland & sherry, Enrico Zenoni, Luiciano, Roberto Fellini, Enrico Benoni en speciale glansstoffen van STL. Mocht je al een eigen stof of kleur in gedachten hebben, dan zijn hier zeker mogelijkheden voor.

Reizende kleermaker, thuis of op locatie

De periode vóór jullie huwelijk is vaak hectisch en druk. 2suit komt daarom als reizende kleermaker bij jou thuis of op locatie. Dit kan op elk gewenst moment, zelfs 's-avonds of in het weekend. Je kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Trouwpakken op maat gemaakt... hoe gaat het in z'n werk?

Nadat wij jouw wensen hebben doorgenomen  kies jij een stof, voering, design en de details voor de trouwkleding. Wij zullen je hierbij adviseren over de mogelijkheden, kwaliteiten, trends, kosten e.d. Het trouwpak van de maatpakkenspecialist wordt op traditionele wijze vervaardigd, waardoor het comfort van jouw trouwkleding op jullie trouwdag niet zal belemmeren. Door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsstoffen, soubras onder de oksel in het Colbert en Cupro voeringen e.d. zul je niet extreem transpireren en er tijdens de gehele trouwdag strak uit blijven zien.

Ook shirts op maat

Om het plaatje compleet te maken kun je er ook voor kiezen om een mooi aansluitend shirt op maat te laten maken. Ook hiervoor bieden we keuze uit verschillende materialen, zodat ook het shirt als gegoten om je lichaam zit en geen irritaties oplevert tijdens alle onderdelen van de trouwdag

De trouwschoenen 

De keuze van de trouwschoenen bestaat uit verschillende materialen, stijlen, kleuren e.d. Evenals het trouwpak op maat voor jouw lichaam is gemaakt, zo zullen ook de trouwschoenen onderdeel worden van het passende totaalplaatje. Voor de schoenen "op maat" zal er van jouw voeten een aantal specifieke meetpunten worden opgenomen. Aan de hand van deze gegevens wordt er een houten leest gemaakt die uitsluitend voor jouw voet is bedoelt. Tevens zal van jouw voet een voetafdruk worden gemaakt. Ook de trouwschoenen kun je dus op maat laten maken, zodat deze jouw gehele outfit complimenteren. 

Alles tot in detail

Om deze prachtige dag letterlijk met je mee te dragen, is het mogelijk om aan de binnenkant van je colbert b.v. jouw naam of de naam van je geliefde en de trouwdatum te laten borduren. En bij een op maat gemaakt pak horen natuurlijk ook op maat gemaakte accessoires. Ook deze zullen we jou geheel vrijblijvend tonen.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwpak op maat
  • VerificatieBijpassende trouwschoenen
  • VerificatieBijpassende accessoires
 
Menu
Categorie├źn