Menu icon Home button

Willy’s Trouwauto’s & Limousines

Meer dan 30 jaar ervaring in trouwvervoer

  • Blader door foto's

Trouwvervoer helemaal op maat voor de huwelijksdag

Jullie gaan trouwen en zijn nog op zoek naar het trouwvervoer voor de huwelijksdag? Voor trouwvervoer wat helemaal op maat is, zijn jullie bij Willy’s Trouwauto’s aan het juiste adres! Willy’s Trouwauto’s heeft al 30 jaar ervaring op het gebied van trouwauto's en volgauto's voor de huwelijksdag. Wij beschikken over prachtige auto's, zoals Bentley ’s, klassieke Rolls Royces,  is dit niks voor jou? Zou jij liever een Amerikaanse klassiekers waaronder een de prachtige rode Cadillac uit 1957 kiezen als trouwvervoer voor jullie huwelijksdag? Of is juist een romantische A-Ford of Chevrolet een auto die bij jullie past? Wij hebben dit allemaal in huis.
 

Volgauto’s

Wij beschikken ook over diverse limousines en trouwbussen om in te zetten als volgauto's. De gasten kunnen dan met z’n allen tegelijk mee op jullie trouwdag. Gezellig in een schitterende trouwbus met z'n allen, in een Amerikaanse schoolbus of de Engelse dubbeldekker. Die keuze is is helemaal aan jullie.
 

Meer informatie

Jullie zijn altijd welkom voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze showroom(s). Laat jullie wensen weten, zodat wij een passende offerte kunnen maken.

Wij zijn 7 dagen per week geopend, ook in de avonden en het weekend. Je kunt ons appen, mailen of bellen 06-28232520 voor een afspraak.
 
Menu
Categorieën