Menu icon Home button

Trouwvervoer Midden-Nederland

verhuur van Bentley en Rolls-Royce klassiekers

Welkom bij Trouwvervoer Midden-Nederland

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij beschikken over het volgende trouwvervoer: * De Bentley S3/Rolls-Royce Silver Cloud 3 * Bentley Mark VI * Jaguar MK IX.


Bentley S3/Rolls-Royce Silver Cloud 3

De Bentley S3/Rolls-Royce Silver Cloud 3 is uitgevoerd in een prachtige kleurencombinatie: Donkerblauw/Zilver. De auto verkeerd in een uitmuntende staat en is verder voorzien van een lichtblauw lederen interieur, een notenhouten dashboard en picknicktables. Deze auto is gebruikt bij een TV-opname van het programma Miljonairs van Henny Huisman.


Bentley Mark VI

De Bentley Mark VI is uitgevoerd in een chique kleurencombinatie: Zwart/Garnet (donkerrood), de kleurstelling van het Engelse Koningshuis. De auto verkeerd in een uitmuntende staat en is verder voorzien van een rood lederen interieur, een notenhout dashboard, picknicktables en een groot schuifdak.


Jaguar MK IX 

De Jaguar MK IX is uitgevoerd in een prachtige donkerblauwe kleur. De auto verkeerd in een uitmuntende staat en is verder voorzien van een rood lederen interieur, een notenhouten dashboard en picknicktables.
 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieKlassieke trouwauto's
  • KruisZelf rijden
 
Menu
Categorie├źn