Menu icon Home button

Ook na het trouwen moet het spannend blijven, nietwaar?

Door: 0 reacties

Ook na het trouwen moet het spannend blijven, nietwaar?
Een aantal maanden gelegen zijn jullie in het huwelijksbootje gestapt. En dat was natuurlijk niet zonder reden. Jullie hebben de eeuwige trouw aan elkaar beloofd en jullie hebben beloofd er voor elkaar te zijn in goede en in slechte tijden. Doordat jullie deze mooie geloftes naar elkaar hebben uitgesproken, is er de intentie om levenslang met elkaar door te brengen. Maar wat doet trouwen eigenlijk met je relatie? Veranderen er dingen? Want ook na het trouwen moet het spannend blijven, nietwaar? In dit blog lees je wat trouwen met je doet en hoe je ook na het trouwen de spanning erin kunt houden. 

Redenen om met elkaar te trouwen

• Men trouwt uit liefde. Je belooft elkaar eeuwig trouw te blijven en dat je er voor elkaar bent in goede en in de wat minder goede tijden. Je spreekt geloftes naar elkaar uit en hiermee geef je aan om de rest van je leven bij diegene te blijven en je voor je relatie in te spannen.
• Door de trouwen waar je familie en vrienden getuige van mogen zijn, laat je ze weten dat jullie voor elkaar bestemd zijn. Dat jullie echt bij elkaar horen. Het huwelijk wordt gezien als een belangrijke stap in een mensenleven. De erkenning door je omgeving en je naasten, niet in het minst de familie, kan daarom erg belangrijk zijn.
• Het huwelijk wordt gezien als iets heel romantisch. Het is een van de weinige tradities die wij voortzetten. Als men trouwt, wordt er een spetterend feest gegeven. De meeste mensen houden wel van een feestje dus ook daar heeft men reuze zin in. 
• Trouwen geeft rust en zekerheid.
• Het huwelijk is een manier om allerlei erfeniskwesties te regelen. In het geval van het overlijden van één van beiden, gaat de erfenis naar de levende partner. 

Trouwen


Investeer in je relatie

Wanneer je bent getrouwd, kan dat invloed hebben op je relatie. Er zijn stellen die na jaren samen zijn, terechtkomen in een ‘sleur’. Dit kan te maken hebben doordat er kinderen zijn gekomen en daar dus de volledige aandacht naartoe gaat. Of dat men gewoon langs elkaar heen leeft. Je kunt er zelf een heleboel aan doen om je relatie spannend te houden en te investeren in je relatie. 
 

Je relatie moet spannend blijven, nietwaar?

Je kunt allerlei redenen bedenken om je relatie leuk en spannend te houden. Je kunt bijvoorbeeld een hotelletje boeken, een dagje weggaan, bioscoopje pakken of uiteten gaan. Je bent er dan even samen tussenuit, geen andere mensen om je heen, dus de focus ligt dan op elkaar. Maar ook op seksueel gebied kun je een stapje verder gaan. Zeker wanneer je een ondeugend type bent. Verras je partner met een heerlijke massageolie of iets anders sfeer verhogend. Online zijn daar veel mogelijkheden voor. Bij Easytoys.be kun je bijvoorbeeld de Europe magic wand massager kopen. Je kunt wat gaan experimenteren en mocht het niets voor je zijn, dan kun je altijd nog iets anders proberen of je houd het lekker bij een dagje weg. 

De moraal van dit verhaal; investeer in je relatie. Ook na het trouwen moet het spannend blijven, nietwaar? Jullie hebben niet voor niets “JA” tegen elkaar gezegd!
 

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn