Menu icon Home button

Ontdek, creëer, geniet. WeddingFair Den Bosch!

creëer jouw droombruiloft

Door: 0 reacties

Ontdek, creëer, geniet. WeddingFair Den Bosch!
Het Jheronimus Bosch Art Centre wordt op 4 november 2018 dé place-to-be waar het aanstaande bruidspaar inspiratie kan opdoen. Laat je creativiteit spreken, laat je inspireren door professionals en creëer het perfecte plaatje. 

Het is zover, je bent verloofd! Je kijkt een beetje om je heen, doet wat ideeën op, ontdekt dat er heel veel moet gebeuren en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Dan is het een goed idee om een bruidsbeurs te bezoeken. Bij WeddingFair kom je verschillende bedrijven tegen die gespecialiseerd zijn in alles wat met bruiloften te maken heeft. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een locatie, locatie eigenaren kunnen je alvast een handje helpen met een voorproefje van de sfeer. Heb je nog geen jurk of pak? Modehuizen helpen jou met de perfecte outfit. 


Trouwplannen? Professionals beantwoorden al jouw vragen

Soms is het erg moeilijk om een bedrijf te vinden dat jou kan helpen bij het organiseren van de bruiloft. Tijdens de WeddingFair staan er meer dan 40 professionele bedrijven voor je klaar die je kunnen helpen bij moeilijke keuzes, bijvoorbeeld voor het kiezen van een trouwpak / trouwjurk, het drukwerk, de ringen, proeverij voor de bruidstaart en zelfs het maken van je eigen wedding-moodboard. Alles om van jouw bruiloft een succes te maken. 
 

Win mooie trouwprijzen in de #loveandwin actie

Het is een feit dat trouwen duur kan zijn. Daarom heeft WeddingFair de budgetbooster bedacht. Op de beurs zijn mooie prijzen te winnen. Win bijvoorbeeld cadeaubonnen, matching kimono's voor jou en je TeamBride, of een overhemd bij jouw trouwpak. 

Winactie bruidsbeurs
 

Must have voor jou: de Trouwagenda cadeau

Trouwen is één groot feest. Daarom geeft WeddingFair bruiden een speciaal cadeau: je krijgt de nieuwste editie van de Trouwagenda t.w.v. € 10,-. Zodra je je hebt ingeschreven, heb je het eerste huwelijkscadeau al binnen! Door middel van de trouwagenda regel je al je afspraken, leveranciers en uitgaven zodat je niet onaangenaam verrast wordt op de grote dag. 
 

Workshop: maak een wedding-moodboard

Een wedding-moodboard maken is leuk én natuurlijk super handig. Hoe leuk is het, om in de vetrouwde omgeving van andere bruiden en jouw beste vriendin, moeder of zus, mee te doen met de gezelligste workshop voor bruiden? Een styliste helpt jou op weg om een impressie te maken van jouw mooiste dag. Dat is handig voor je leveranciers, maar ook alvast de eerste tastbare herinnering voor later. 
 

Meer informatie

WeddingFair Den Bosch, Jheronimus Bosch Art Centre, Jeroen Boschplein 2, 5211 ML 's-Hertogenbosch. Zondag 4 november 2018 van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Trouwagenda voor bruiden. #loveandwinactie op de beurs!
Meer info op: www.weddingfair.nl of Facebook

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieën