Menu icon Home button

Maak kennis met Photobooth Suzy!

Door: 0 reacties

Maak kennis met Photobooth Suzy!
Een caravan als photobooth... Kan dat? Natuurlijk! Laat je verrassen en boek Photobooth Suzy voor je bruiloft, feest of evenement. De koffer zit vol met grote gekke brillen, snorren en hoeden en daarmee kun je de gekste foto's maken. Wil je alleen op de foto of samen met je vrienden, collega's of geliefde, alles kan in deze kleine gezellige caravan. 

Het ontstaan van Suzy

Van een leuke kleine Sprite Caravan uit 1972 is de Suzy gemaakt. Het was een flinke klus, maar ze is prachtig geworden toch? Van binnen is de caravan grotendeels gestript en opnieuw met fris wit en groen gestyled. Ook is de buitenkant onderhanden genomen met dezelfde kleur. Lekker vintage om er zo een hippe photobooth van te maken. 


Hoe werkt het?

Op dit moment wordt de Suzy verhuurd met fotograaf (Lex Ensing Photography). Op den duur is het de bedoeling dat er een zelfwerkend foto mechanisme in komt. Zodra je je in deze photobooth bevindt, kun je met behulp van allerlei gekke gadgets leuke foto's maken van jezelf, je familie en je vrienden. Zo maak je van jouw bruiloft, feest of evenement een echt feest! Alle gemaakte foto's worden per e-mail toegestuurd, zodat je deze zelf onder jouw gasten kunt verdelen. Zo hebben je gasten altijd een leuk aandenken aan jouw feest!


Waar kun je Suzy voor gebruiken?

Om iets speciaals op je feest (trouwfeest, verjaardagsfeest, themafeest en noem het maar op) te hebben, kun je de Suzy inzetten. Je gasten kunnen uit de aanwezige koffer met hilarische accessoires (bijvoorbeeld pruiken, brillen, petjes, hoedjes, snorren, enz.) zo gek op de foto als ze maar willen! Er worden ongelimiteerd foto's geschoten en deze foto's worden zo snel mogeijk via de email (wetransfer) nagestuurd. 
 

Wat zit er allemaal bij inbegrepen?

Het tarief is inclusief op- en afbouw van Photobooth Suzy en het aanwezig zijn van Lex Ensing als fotograaf op jouw locatie. Je hoeft dus zelf nergens naar om te kijken. Ook de accessoires worden er uiteraard bij geleverd.

Verhuur van Suzy voor de duur van:

2 uren: € 250,-
3 uren: € 300,-

Uiteraard zijn extra uren mogelijk, tarief in overleg. Indien de locatie buiten een straal van 25 kilometer buiten Leeuwarden valt: € 0,30 per kilometer. 
 

Afdrukken

10 x 15 afdrukken zijn in overleg direct ter plaatse te maken. 

Photobooth Suzy

Hilarische accessoires

Fotohokje bruiloft

Caravan als phtotobooth

Binnenkant photobooth

Fotohokje huren

Accessoires photobooth

Photobooth kinderen

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn