Menu icon Home button

Kinderen op je bruiloft... Yes please!

Door: 0 reacties

Kinderen op je bruiloft... Yes please!
Omdat ik bruids- en gezinsfotograaf ben, vind ik het natuurlijk hartstikke leuk om dit te combineren! Veel stellen die gaan trouwen hebben al kinderen en waarom ook niet? Het gezin is compleet, met zijn allen de liefde vieren is dan toch super leuk?! Zeker als je kinderen de leeftijd hebben om het echt mee te beleven. Jullie dochter mag zich voor één dag een echte prinses voelen en ze mag zelfs eventjes plaats nemen in de stoel bij de visagiste/kapster net als mama. En hoe stoer is het wel niet voor je kleine man, als hij de trouwringen mag brengen? Of bij papa op schoot mag achter het stuur van die mooie trouwauto.

Kinderen op je bruiloft is echt hartstikke leuk en ik ben dol op bruiloften waarin zij ook in de schijnwerpers staan en hun eigen rol of taakjes hebben. Ik vind het leuk om er voor te zorgen, dat zij zich die dag echt speciaal voelen en zal ze daarom helemaal betrekken bij het vastleggen van jullie grote dag. Ik kan echt ontzettend genieten van die trotse glunderende gezichtjes en sluit al gauw vriendschap met jullie kids. 

Tijdens een bruiloft met kinderen gebeuren altijd van die lekkere onverwachte dingen, want zij blijven gewoon lekker zichzelf en doen waar ze zin in hebben en ook dat is onderdeel van jullie trouwdag en dus ook van jullie trouwreportage. En ik vind dit juist fantastisch om vast te leggen.


Kinderen op je bruiloft vraagt natuurlijk wel een beetje voorbereiding, daarom hier wat tips en weetjes:

Natuurlijk zijn jullie in eerste instantie papa en mama, maar om ook een beetje tijd voor jezelf en elkaar te hebben op deze bijzondere dag en je handen een beetje vrij te hebben, is het handig om een fijne vertrouwde oppas te hebben, die de kinderen lekker bezighoudt en bijvoorbeeld helpt met aankleden, eten, etc.

Een klein tasje met verrassinkjes (knutsel, en tekenspulletjes bijvoorbeeld) voor tussendoor, maakt het extra feestelijk en zorgt, dat ze zich tijdens de officiële momenten of tijdens de borrel of het diner niet hoeven te vervelen. En mochten er nog andere kinderen aanwezig zijn, hoe leuk is het dan als er voor hen ook zo'n tasje is.​

Snoetenpoetsers en een extra setje kleding, geen overbodige luxe!

Neem hun eigen knuffel mee, onmisbaar bij kleine troostmomentjes. 

Geef de kids een belangrijke taak, dan voelen ze zich extra speciaal.

Bij het omdoen van de ringen is het echt een verrassing voor de kinderen als zij ook een ringetje krijgen. Ze zullen de hele dag zo trots als een pauw zijn.

De kinderen mee voor de fotoshoot, natuurlijk, ze horen er helemaal bij. Maar neem de oppas ook mee, zodat wanneer we nog even romantische foto's van jullie samen willen maken, de oppas de kinderen weer mee kan nemen en jullie nog even alle tijd voor elkaar hebben. 

Neem je kinderen ook mee naar de pre-weddingshoot, dan kunnen ze alvast aan mij wennen en weten ze hoe leuk de fotoshoot kan zijn (want we gaan lekker spelen en leuke dingen doen!) en zo weten ze ook wat ze op de dag zelf kunnen verrwachten.

Informeer bij de locatie of er een ruimte is, waar de kinderen even een dutje kunnen doen als dat nodig is. Het is een lange en spannende dag, dus zelfs kinderen die allang niet meer slapen overdag, zijn misschien toch blij met even een rustig plekje.

Kinderen op je bruiloft, ik vind het extra leuk!

Dit blog is geschreven door: Iris Wuijster Fotografie

Kinderen op je bruiloft

Kids op je bruiloft

Bruidsfotografie met kinderen

Ceremonie met kids

Ceremonie met kinderen

Huwelijk met kinderen

Kids op je bruiloft

Kinderen op bruiloft

Kinderen geven trouwringen

Kinderen op bruiloft

Kindje in trouwauto

Kinderen op je huwelijk

Kinderen op huwelijk

Trouwceremonie met kinderen

Trouwen met kinderen

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieën