Menu icon Home button

Jouw perfecte bruiloft start op 13-01-2019 bij WeddingFair in Etten-Leur

Laat je inspireren!

Door: 0 reacties

Jouw perfecte bruiloft start op 13-01-2019 bij WeddingFair in Etten-Leur
Of je nou in een kasteel wil trouwen, een zaal van 600 m² of gewoon in je achtertuin. Er moet veel worden gedaan om jouw perfecte bruiloft te plannen. Jij kunt dan ook wel wat hulp gebruiken. Op WeddingFair staan professionals om je te adviseren en al jouw vragen te beantwoorden. De locatie eigenaren die jou de verschillende mogelijkheden laten zien, de 6 modehuizen voor de bruid en de bruidegom, de visagiste die jou vertelt hoe je het beste kan stralen op jouw dag, trouwringen, vervoer, muziek, bruidstaart, et cetera. Kortom: bij WeddingFair moet je zijn voor deskundig advies. De toegang is gratis.  

Trouwplannen? hier krijg je antwoorden op al jouw vragen

WeddingFair start het beursjaar in Etten-Leur. Hier zijn ze op 13 januari 2019 te vinden in de Nieuwe Nobelaer. Er zijn meer dan 40 professionele trouwbedrijven om jou te woord te staan.


Trouwagenda helpt jou plannen

De Trouwagenda is een echte must-have. De vernieuwde editie heeft een 24-maanden bulletjournal waarin de bruid haar persoonlijke trouwbelevenissen kan noteren om te bewaren voor later. Met de Trouwagenda (winkelprijs 10 euro) regel je ook alle afspraken en leveranciers en houd je nauwkeurig zicht op het budget en de planning. Na je inschrijving ontvang jij de Trouwagenda gratis cadeau.


#loveandwin de BABS voor jouw trouwceremonie

WeddingFair weet dat een bruiloft best prijzig kan zijn en heeft op elke beurs een #loveandwin actie waar jij een trouwprijs kunt winnen uit het prijzenpakket van € 25.000,-. In Etten-Leur doe je mee voor de Babs op jouw bruiloft! Je hebt kans op een budgetbooster van € 575,-!
 

OP=OP Cadeau

WeddingFair geeft aan 100 bruidsparen het Magazine BRUID en Bruidegom. Het meest gelezen bruidsblad van Nederland dat een geweldige bron van informatie en inspiratie voor bruidsparen bevat. Dus wees er als één van de eersten bij!
 

Workshop: maak een wedding-moodboard

Breng de sfeer van jouw bruiloft in beeld op een 3D-moodboard, zo begrijpen de trouwspecialisten jou en kunnen ze je een extra handje helpen. Dit is alvast de eerste tastbare herinnering voor later! Op de beurzen van WeddingFair kun je aan deze workshop geheel gratis meedoen.
 

Meer informatie

WEddingFair Etten-Leur in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur. Zondag 13 januari 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. Kids krijgen een verrassingscadeau en bruiden ontvangen de trouwagenda. Alle informatie vind je op www.weddingfair.nl.

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn