Menu icon Home button

De Bruidsgalerie en Bruidsboutique van de Wetering gaan samenwerken!

Door: 0 reacties

De Bruidsgalerie en Bruidsboutique van de Wetering gaan samenwerken!
De Bruidsgalerie en Bruidsboutique van de Wetering gaan samenwerken! Bruidsboutique van de Wetering gaat verhuizen naar de Rondweg 11 in Uden. De nieuwe locatie is gevestigd bij De Bruidsgalerie. Vanaf 1 september zal deze samenwerking van start gaan. Beide winkels gaan verder onder de naam De Bruidsgalerie van de Wetering. 

Samenwerking

Doordat De Bruidsgalerie en Bruidsboutique van de Wetering de handen ineen slaan, wordt ervoor gezorgd dat een bedrijf met 60 jaar ervaring in de bruidsmode gekoppeld wordt aan een jong bedrijf met een frisse en vernieuwende kijk op de trends en ontwikkelingen van nu. Deze samenwerking zorgt ervoor dat toekomstige bruiden nog beter geholpen kunnen worden bij de zoektocht naar hun droomjurk. 


Toonaangevende merken

De samenwerking brengt ook een groter aanbod in verschillende toonaangevende merken en stijlen, die gepast kunnen worden onder één dak. Daarnaast delen zij een atelier en bundelen zij ook hier de ervaring en kennis in het coupeuse werk. 


Uden is en blijft de bestemming voor jouw droomjurk!

Bruidsboutique van de Wetering en De Bruidsgalerie hebben in elkaar een grote meerwaarde gezien en samen gaan zij ervoor zorgen dat aanstaande bruiden nog een betere beleving en ervaring krijgen in de zoektocht naar hun droomjurk. Uden is en blijft de bestemming voor jouw droomjurk!

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn