Menu icon Home button

"Amsterdam trouwt" op 28/10 bij Our Voice & Brasa Studio's in Zuid Oost

de mooiste dag van jouw leven

Door: 0 reacties

Amsterdam - Van de bruiloft wil je de mooiste dag van je leven maken. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de wensen van jou en je geliefde? Hier kom je samen achter door de 116e editie van WeddingFair te bezoeken. Door deze trouwbeurs kom je alles te weten wat belangrijk is voor jullie bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over zodat jullie onbezorgd de mooiste dag van jullie leven kunnen hebben. De beste inspiratie voor je decoratie of locatie vind je op dé Amsterdamse trouwbeurs. 

Win trouwringen van de edelsmid bij de Trouwbeurs in Amsterdam

Bruidsparen die graag een perfecte bruiloft willen organiseren, maar niet zo heel goed weten waar ze moeten beginnen, kunnen op zondag 28 oktober aanstaande hun hart ophalen. Op een WeddingFair staan trouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle info die je nodig hebt, zoals een BABS die jou vertelt over de trouwwetten of een fotograaf die uitlegt hoe je de mooiste trouwfoto's krijgt. Alle bedrijven staan je graag te woord, want zij kunnen de antwoorden geven op jouw honderden vragen.

Trouwringen winnen

Op de WeddingFair kun je bruidstaart proeven, het papier van het fotoalbum voelen, in vervoering raken van schitterende trouwjurken, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten en je laten verblinden door schitterende sieraden. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de unieke trouwringen en keurt de trouwauto. Er is geen betere manier om inspiratie op te doen omdat je daar, op één dag, alle bedrijven die je nodig hebt, persoonlijk kunt ontmoeten.

Je mag ook beursacties, voordeeltjes en kortingen verwachten. Voor alle bruiden ligt de Trouwagenda klaar en de kids krijgen een feestelijk cadeautje. Je maakt kans om unieke trouwringen van de edelsmid te winnen!

Trouwringen goudsmid

WeddingFair Trouwbeurs is op 28-10-2018 in Our Voice & Brasa Studio's in Amsterdam Zuid Oost. Vlakbij Ikea, de snelwegen en het OV aan de Kuiperbergweg 31B, 1101 AE Amsterdam. Van 11 tot 17 uur kunnen bruidsparen er achter komen hoe ze de bruiloft organiseren die ze zelf graag willen. Omdat trouwen al genoeg kost, is de entree en het parkeren gratis. Voor meer info kijk je op de website www.weddingfair.nl

Foto's: 1+2 Eerden Trouwringen presentatie en edelsmid Foto 3 via Schutterstock KirylV

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorie├źn