Menu icon Home button

A perfect wedding in Utrecht @Theater Stefanus

Door: 0 reacties

A perfect wedding in Utrecht @Theater Stefanus
Zand tussen je tenen, je ouders met tranen in hun ogen, jij in je prachtige witte jurk, de geluiden van de aanspoelende golven en de liefde van je leven tegenover jou. Dit allemaal terwijl je wacht op het ja-woord. Maar hoe kom je hier eigenlijk? Hoe organiseer je de perfecte bruiloft die voldoet aan al jouw wensen? Gelukkig is er WeddingFair. Bij de trouwspecialisten op deze trouwbeurs vind je inspiratie, de beste adviezen én antwoorden op al jouw duizenden vragen om jouw perfect wedding te organiseren. 

Trouwspecialisten voor inspiratie uit jouw regio

Tijdens een WeddingFair kom je oog in oog te staan met ruim 40 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt vanaf de visagiste die jou laat stralen op de mooiste dag van je leven, bruidstaarten en trouwjurken, tot aan de fotograaf die deze dag voor je vastlegt.


Een budgetbooster winnen, for ever and always

Jij wordt de allermooiste bruid in de perfecte bruidsjurk! Elke bruid kiest de mooiste trouwjurk. Na het succes van vorig jaar presenteert WeddingFair ook in Utrecht de #loveandwin actie. Bij jouw beursbezoek maak je kans op een trouwjurk tot € 1.000,-!


Gratis extra's

Trouwagenda cadeau, de toegang kost je geen cent, er ligt een Bruidsmagazine voor je klaar en je kunt deelnemen aan de workshop om een moodboard te maken. Een moodboard kan helpen om jouw mooiste dag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op een moodboard in beeld te brengen, wordt de puzzel van jouw trouwdag één plaatje. Vertaal je gedachten in beelden en kleuren. 


Meer informatie

WeddingFair Utrecht - zondag 24 februari 2019 van 11.00 tot 17.00 uur in Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Overvecht, Utrecht. Gratis entree, parkeren en cadeautjes: trouwagenda en workshop. Beursactie: trouwjurk winnen. 

Alle informatie vind je op de website: www.weddingfair.nl of Facebook
Foto: Chanikarn Thonsupa. 

Reacties

Laat een reactie achter
 
Menu
Categorieën