Menu icon Home button

Trends in bruidskapsels 2018

Ga jij trouwen in 2018? Dan ben je vast al druk bezig met de voorbereidingen voor jullie huwelijk. De datum is vastgelegd, de locatie is uitgekozen en je hebt een fotograaf gevonden die bij jullie past. En wanneer deze keuzes gemaakt zijn, wordt het tijd om je te verdiepen in de bruidskapsel trends voor komend trouwseizoen. In dit artikel hebben we de trends in bruidskapsels voor 2018 voor je op een rij gezet. En geloof me, dit wil je zien en lezen!

Bruidskapsel los haar
Foto: Bruidsstylist Friesland


Los haar 

Gekruld of steil, los haar is de trend waar je niet meer omheen kan. Zeker de bruid die voor een bohemian of festival thema heeft gekozen, kiest vaak voor los haar met bijvoorbeeld een bloemenkrans. Bij de klassieke bruid kan los haar ook heel elegant zijn. En wanneer je bloemen in je haar wilt laten verwerken, zijn er verschillende opties. Je kunt namelijk kiezen voor echte bloemen, nepbloemen van zijde of ander materiaal. Bij echte bloemen staat jouw hairstylist nog een uitdaging te wachten; het werken met verse bloemen is namelijk een stuk lastiger dan met nepbloemen en je moet de bloemen ook vers zien te houden. Nepbloemen zijn daarbij ook een stuk steviger en blijven natuurlijk mooi. Hou je van een beetje opvallend? Kies dan voor een bruidskapsel met lint. Denk bijvoorbeeld aan een mooie pony tail met een eenvoudig fluwelen lint er in. Kortom; met los haar kun je echt alle kanten op!

Los bruidskapsel
Foto: Bruidsstylist Friesland


Hippe look: kapsel met een bloemenkrans

De trend die je zeker gaat zien dit jaar: het kapsel met een bloemenkrans. Deze trend past perfect bij een los bruidskapsel. De bloemenkrans geeft je een hippe look met een festival tintje. Vaak wordt er gekozen voor een bloemenkrans met kleine bloemetjes of voor één grote bloem bij één van de oren. Een bloemenkrans met margrietjes zagen we al vaak bij de hippiebruiloft en zullen we dit jaar nog vaker gaan zien. De meeste bruiden kiezen voor witte bloemen op hun bruiloft. Maar mocht je bruiloft in een bepaald thema zijn, dan kan de kleur van de bloemen natuurlijk heel gemakkelijk aangepast worden. Heb je licht haar? Ga dan voor subtiele kleuren. En kies een lekkere knalkleur als je donker haar hebt. 

Bruidskapsel met bloemenkrans
Foto: Bruid & Beauty Nederland


​Bruidskapsels met vlechten

Bruidskapsels met vlechten was al een trend in 2017, maar dit blijft ook een trend voor 2018. Hairstylisten kunnen verschillende soorten vlechten creëren. De nonchalante visgraat vlecht is razend populair en echt prachtig in een bruidskapsel. Met deze vlecht wordt er een vollere look gecreëerd, dus ook ideaal voor bruiden met dun haar. Ook kun je kiezen voor een ingebouwde vlecht, hier zijn ook allemaal maniertjes voor. Kortom; er is van alles mogelijk!

Bruidskapsel met vlecht
Foto: Mooi bij Maaike


​Beachwaves

Een super leuke trend van 2018: beachwaves. Zo’n krul met steile punt geven een hip en casual effect. En voor beachwaves hoef je niet persé lang haar te hebben. Ook bruidjes met een bob of kort haar kunnen beachwaves in hun haar laten zetten. Je ziet deze trend veel terug bij bruidjes die trouwen op het strand of in de buitenlucht. 

Beachwaves bruidskapselFoto: Veluwe Visagie
 

Bruidskapsels met een natuurlijke uitstraling

Geen stijve krullen die op onnatuurlijke wijze zijn vastgezet, maar prachtige flowy opsteekkapels die jou een prachtige, feestelijke maar vooral natuurlijke uitstraling geven. Ook bruidjes met kroeshaar kiezen er steeds vaker voor om hun natuurlijke haartextuur te laten zien. Met een mooie accessoire maak je je look helemaal af. 

Bruidskapsel met een natuurlijke uitstraling
Foto: S'japri Bruidsservice aan huis


De beste hairstylisten

♡ Bruidsstylist Friesland
♡ Veluwe Visagie
♡ Puur Couleur
♡ Kapsalon Pardoes
♡ Dominque Haveman
♡ Beauty Sensation
♡ MM Visagie
♡ S'japri Bruidsservice aan huis
♡ Kapper & Zo
♡ Bruid & Beauty Nederland
♡ Hair & Bride by Jeanet
♡ Mooi bij Maaike
♡ Flavour Visagie
♡ Kapsalon Tuinenga
♡ Bruid & Beautystudio Sylvia
♡ Mariska Taks Hair & Make-up

Hairstylist Flevoland
Foto: Dominique Haveman

Neem vrijblijvend contact op

Staat hier een hairstylist tussen die jou aanspreekt? Vul dan het onderstaande formulier in. Zet er wel duidelijk bij om welke hairstylist het gaat. 
 

Informatie - Prijsopgaaf

Vraag hier vrijblijvend informatie of een offerte aan. Je ontvangt dan z.s.m. bericht.

 
Menu
Categorieën