Menu icon Home button

Openingsdans video's


Bruiloftvideo’s, je krijgt er geen genoeg van! En dan bedoelen we niet alleen de hilarische trouwen-bloopers in de hilarische trouwfilmpjes of filmpjes van bijzondere bruiloften. Want er zijn op Youtube nog meer filmpjes te vinden die jullie als toekomstig bruidspaar niet mogen missen... Dat zijn de filmpjes van de spectaculaire openingsdansen. Hoe leuk is dat? 


De openingsdans is een mooi en belangrijk moment op jullie trouwdag. Jullie openen als het ware het bruiloftsfeest, en de sfeer wordt direct bepaald. Studeer ook zo'n unieke dans in en doe jullie gasten verbaasd staan! !Wij hebben enkele video's met wel hele bijzondere openingsdansen voor je geselecteerd. Veel kijk plezier!

 
Dit bruidspaar pakt flink uit met hun openingsdans en hebben zeer magisch optreden neergezet voor hun bruiloftgasten. De bruid liet haar bruidegom zweven.... Kijk zelf!
 
   Deze openingsdans is daar in tegen het tegenovergestelde van de vorige. Eén en al romantiek. Romantischer dan dit kan haast niet. Ze zien er dan ook werkelijk prachtig uit.
 
    
      
Het kan natuurlijk ook heel anders. Deze bruidegom verrast zijn bruid met  een hele bijzondere dans. De bruid geniet volop van het dans-spektakel van haar man en zijn vrienden.    Het bruidspaar verrast alle gasten met een spectaculaire openingsdans. En nu niet alleen maar denken: "Wat gaaf !". Maar juist: "Dat kunnen wij ook! ".

    
     
     
 
 
Menu
Categorie├źn