Menu icon Home button

Hilarische trouwfilmpjes


Trouwenbloopers, ze komen heel veel voor. De flauwvallende bruidegom, het vangen van het bruidsboeket, oftewel het duiken op het bruidsboeket. Een nachtmerrie voor het bruidspaar, maar hilarisch voor degene die er hier naar kijken. En ze blijven leuk al die bloopers. Ook de video's van bijzondere bruiloften en sensationele openingsdansen vallen in de smaak. Op deze pagina hebben we een aantal leuke weddingbloopers geplaatst die de moeite waard zijn om eens te bekijken. Dan weet je in ieder geval waar je straks op letten moet.

 

De bruidskinderen krijgen ruzie...  en dan?

Dit wil je niet meemaken als je gaat trouwen. Je aanstaande man valt flauw, of de getuige gaat neer tijden de huwelijksceremonie. De bruidskinderen krijgen ruzie en het bruidsmeisje blijft aan je sleep hangen en je trouwjurk scheurt in 2 delen.... etc. Kijk zelf maar naar deze bloopers.
 

  

Valpartijen op je trouwdag wil je echt niet

Ja..... valpartijen op je trouwdag wil je natuurlijk niet, maar die gebeuren vaak wel. Denk aan de mannen die toch wel erg graag de kouseband willen vangen. Of het bruidsboeket wat heel graag gevangen wil worden. Je vader doet een woordje voordat jullie beginnen aan het huwelijksdiner en hij gaat naast zijn stoel zitten.  
 

  
      

Je gasten te enthousiast bij het vangen van het bruidsboeket?

Je vrouwelijke gasten zijn zo enthousiast om het bruidsboeket te vangen, zodat ze bovenop je vallen.... Nee dat wil je echt niet! Een echte nachtmerrie tijdens de ceremonie..... De broek van de getuige zakt af. Heel gênant... Jullie honden gaan mee die dag en plast tegen je trouwjurk aan.
 
  

Altijd spannend dat de bruidstaart wordt gebracht.

Ja een top 15 met bloopers. Daar komt natuurlijk weer het trouwboeket in voor. De dames proberen het te vangen en vallen op elkaar. Nr 13, ja dat zegt genoeg.... Dit wil je echt niet! De bruidstaart wordt gebracht en ja, natuurlijk deze valt op de grond. Hier moet je toch niet aan denken!
 
     

Dit zijn pas echte trouwenbloopers

Je aanstaande komt bijna niet meer uit z'n woorden, omdat hij z'n tranen bijna niet meer kan bedwingen. Bruid en bruidegom mogen elkaar zoenen..... Zoen dan wel je aanstaande en niet de pastoor. :-)
 
 

Dat was een hele mooie bruidstaart

Jullie dag verloopt helemaal soepel. Tijd voor de geweldige mooie bruidstaart. Wat ziet die er heerlijk en prachtig uit, alleen het tafeltje waar de trouwtaart op staat....... Is niet echt stevig.... je nachtmerrie komt toch uit?
  
      

Tijd om de bruidstaart aan te snijden!

Tijd om de bruidstaart aan te snijden... Het valt niet echt mee om dat te doen, helemaal niet als blijkt dat het tafeltje waar de taart op staat niet zo stevig is, als die eruit ziet. Dat wordt geen bruidstaart op je huwelijkfeest.
  

Hilarisch moment, vlak voor het ja-woord

Kinderen op de trouwdag zorgen vaak voor onvergetelijke situaties tijdens het huwelijksfeest. Zo ook dit jochie dat precies op het moment van het ja-woord tot de ontdekking kwam dat hij voor een grote boodschap naar het toilet wou. Hilarisch!
 
  
     
 
Menu
Categorie├źn