Menu icon Home button

Woesh! weddingplanner

flexibel, creatief, persoonlijk en zorgvuldig!

Zeg ook 'ja' tegen Woesh! voor het goede verloop van jouw trouwdag!

Een weddingplanner wordt vaak geassocieerd met 'duur', maar is voor iedereen weggelegd, binnen elk budget. Of jullie nu hulp nodig hebben vanaf het begin, bij het contracteren van bepaalde partijen, of alleen een ceremoniemeester willen op jullie grote dag: Woesh! helpt graag bij het in kaart brengen en goed coördineren van jullie grote dag, tot in detail en tegen een gunstig tarief.

Ik verzorg jullie dag van A tot Z

Het voordeel van het inschakelen van Woesh! is dat wij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden op het gebied van trouwen in Friesland. We hebben hier inmiddels een uitgebreid en inspirerend netwerk opgebouwd en hebben de kennis en ervaring in huis om jullie dag van A tot Z te verzorgen. Dus je hoeft je vriendin of broer niet meer de spannende taak toe te bedelen van ceremoniemeester: wij regelen alles zodat iedereen, vooral jullie zelf, optimaal kunnen genieten van jullie grote dag!

​Trouwcollectief Friesland

Woesh! is aangesloten bij Trouwcollectief Friesland, een samenwerkingsverband tussen trouwspecialisten in Friesland. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend, maak dus gerust een afspraak om kennis te maken en jullie wensen door te spreken. 

Jij zegt 'ja' , Woesh! regelt de rest!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieWeddingplanner
  • VerificatieCeremoniemeester
  • VerificatieOrganisatie evenementen
 
Menu
Categorieën