Menu icon Home button

Veluwe Visagie

visagie, hairstyling, bruidsmake-up en bruidskapsels bij u thuis op de veluwe

Voor de perfecte trouwlook

Gefeliciteerd met het feit dat je gaat trouwen! Nu moet je van alles gaan regelen, wat een stress. Voor je perfecte trouwlook ben je bij Veluwe Visagie aan het juiste adres, een hele zorg minder! Naast ons werk voor het televisie vak, verzorgen wij dus ook make-overs voor bruiden. Want juist bruiden verdienen de allerbeste top visagisten die met kwaliteitsproducten werken voor gegarandeerd een mooie look de gehele dag.


Bruidsmake-up, bruidskapsel en proefsessie

De make-up artist van Veluwe Visagie bespreekt samen met de toekomstige bruid haar wensen voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel als ze bij haar thuis komt voor een proefsessie waarbij de ultieme look wordt gecreëerd. Dit is een heel aangenaam begin van een dag vol spanning en verrassingen.


Bruidsarrangementen

Op de trouwdag zelf komt dezelfde make-up artist weer aan huis en kan de bruid haar arrangement uitbreiden door ervoor te kiezen het bruidspersoneel en/of de moeders ook van make-up en/of kapsel te laten voorzien. Veluwe Visagie biedt verschillende arrangementen aan waardoor er voor de toekomstige bruid een last van haar schouders valt.


Touch-up

Tijdens de proefsessie wordt besproken of je wilt dat de make-up artist de gehele dag blijft en meegaat met de fotosessie en eventuele traantjes kan bijwerken. Je kan ook nog voor de mogelijkheid kiezen om de make-up artist ‘s avonds te laten komen voor een touch-up om na het diner je make-up en/of kapsel aan te passen voor de avond. 


Meer informatie

De proefsessie duurt ongeveer 2 á 2,5 uur. Tijdens de proef worden er foto’s gemaakt en een make-up checklist ingevuld. Je krijgt altijd een visitekaartje van de make-up artist met telefoonnummer zodat je haar altijd kunt bellen als je later nog vragen hebt. Neem gerust een kijkje op de website voor foto voorbeelden, arrangementen, prijzen en nog meer info!

  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsarrangementen
  • VerificatieBruidsmake-up
  • VerificatieBruidskapsel
  • VerificatieProefsessie
  • VerificatieAan huis
 
Menu
Categorie├źn