Menu icon Home button

VanZijp Fotografie

MOMENTS TO REMEMBER

  • Blader door foto's

Jullie hebben trouwplannen?

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Nu gaat het echte werk beginnen want er moet heel veel geregeld worden voordat je eindelijk kunt trouwen!
Eén van de onderdelen van de voorbereiding op de trouwdag is het vinden van een fotograaf die de mooiste dag van jullie leven vast gaat leggen. Ik zou die taak heel graag op mij nemen.
 

Stijl van fotograferen

Maar wat ik belangrijk vind is dat jullie de stijl van mijn foto's mooi vinden en dat er een goede klik is.
Zo heb ik een lichte en zachte romantische stijl en houd ik van spontane foto's met echte emotie. Regisseren en poseren? Daar houd ik niet van. Ik beleef graag de dag zoals die is en waar nodig zou ik bij de fotoshoot hier en daar wat aansturen. 
Willen jullie weten of wij een klik hebben? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.
 

Op de trouwdag zelf al foto's!

Op de dag van jullie bruiloft ontvang je van mij al een preview met een aantal foto's van de dag. Zodat je deze indien gewenst al kan delen met familie en vrienden of social media.
Bij mij ontvang je ALLE goede foto's digitaal en nabewerkt in kleur. De hoogtepunten van de dag ontvang je erbij in zwart wit. 

Trouw je in het buitenland?

Geen probleem! Ook hier heb ik ervaring mee en vind je hieronder in het foto overzicht en op mijn website ook foto's van bruiloften in Italië.

Wil je meer informatie? Bekijk dan mijn website of neem contact op. 
Liefs, Natalja
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOp trouwdag preview
  • VerificatieBuitenland trouwen
  • VerificatieDigitale foto's
 
Menu
Categorie├źn