Menu icon Home button

Vallei Limousines

limousine huren voor een onvergetelijke dag? Kies uit ons ruime aanbod!

Een limousine voor een onvergetelijke dag

Op zoek naar bijzonder trouwvervoer of wilt u al rijdend met champagne een aanzoek doen? Dan is deze unieke auto een prachtig idee! Romantiek en stijl komen samen in één Limo! Samen met uw gasten op gepaste wijze naar het stadhuis of kies voor de limousine als volgauto. Onze big limo biedt plaats aan acht personen. Uw gasten vergeten uw huwelijksdag of jubileum niet snel.  

Laat u verrassen door al het comfort

De Chrysler 300C Limousine is voorzien van een airco. Een uitstekend gevulde bar met bubbels, geblindeerde ramen, een luxe leren interieur met een sterrenhemel die van kleur veranderd! Er zijn vier flatscreens en de limo heeft een hele goede geluidsinstallatie! Laat u tijdens het rijden verrassen door alle comfort die de limousine te bieden heeft.

Wij rijden door heel Nederland!

Vallei Limousines rijdt met de Chrysler 300C altijd bij u in de buurt, zoals in Utrecht en Gelderland, Arnhem, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Amersfoort, Barneveld of Tiel. Natuurlijk rijden wij door héél Nederland. Vallei Limousines haalt u op en brengt u overal naar toe! Bel of email gerust voor meer informatie over onze professionele limousine service. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieGratis fles champagne
  • VerificatieLuxe en schone limousines
  • VerificatieMooi interieur
  • VerificatieScherpe tarieven
  • VerificatieVoor diverse gelegenheden
 
Menu
Categorie├źn