Menu icon Home button

Trouwfotograaf Wim van Nieuwland

Fotograaf met de passie voor trouwfotografie

Graag stel ik me aan jullie voor:

Ik ben Wim van Nieuwland een fotograaf uit Rotterdam en met een passie voor trouwfotografie. Gepensioneerd dus heb alle tijd om met heel veel plezier en enthousiasme me aan deze passie te wijden.
 

Jullie verhaal in een prachtige bruidsreportage

Jullie gaan binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Mijn portfolio op het gebied van trouwfotografie geeft jullie een indruk van de trouwfoto’s die ik al in opdracht heb gemaakt voor verschillende bruidsparen. Een prachtige bruidsreportage maken van jullie trouwdag is mijn doel, zodat jullie met het kijken van de reportage met veel plezier terugdenken aan deze prachtige dag. Het is tenslotte jullie verhaal en dat verhaal “vertelt” jullie trouwdag en die dag gaat natuurlijk over het formele deel, de huwelijksceremonie, over spontane momenten, de romantiek tussen 2 personen. Er worden natuurlijk ook mooie spontane foto’s gemaakt van de dierbaren die erbij waren op jullie huwelijksdag.
 

Trouwfotografie is maatwerk

Om jullie persoonlijk te adviseren, neem ik uiteraard graag alle tijd. Tenminste als jullie dat ook graag willen.
Zodat we echt zeker weten dat de mooiste momenten worden vastgelegd.Huwelijksfotografie is maatwerk en dat betekent dat er ook aan de voorbereiding aandacht moet worden besteed.
 
Voor bruidsreportages zie “prijzen” op mijn website. Ongetwijfeld komen we met elkaar een voor jullie betaalbare prijs overeen. De trouwfoto’s lever ik aan via WeTransfer of op een USB-stick. De foto’s maak ik in Raw en worden met programma Lightroom zo nodig bewerkt en in een JPEG-bestand aangeleverd.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieFoto's via WeTransfer
  • VerificatieFoto's op USB
 
Menu
Categorie├źn