Menu icon Home button

Trouwen bij Event Company

vier unieke trouwlocaties in monumentale panden

Trouwen bij Event Company

Trouwen op een sfeervolle locatie? Event Company beschikt over prachtige monumentale locaties voor een stijlvol trouwfeest. De unieke landhuizen en het kasteel zijn rustig gelegen in een beschermd natuurgebied of park midden in de Randstad. Op iedere trouwlocatie hebben we een eigen chef-kok die samen met zijn team met veel passie voor het vak de culinaire invulling van jouw trouwdag verzorgt.

De Lindenhof

Aan de vijver van het Agnetapark in Delft ligt De Lindenhof. Het terras wordt omringd door schitterende hoge bomen en is daardoor een fijne schaduwrijke plek voor jouw ceremonie en/of receptie. De sfeervolle ruimtes waaronder de monumentale Toneelzaal met een groot podium en kolossale kroonluchters wachten op een spetterend feest.

Landgoed Te Werve

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. Deze locatie is helemaal gerestaureerd en opnieuw ingericht. De Tuinzaal heeft toegang tot het terras en uitzicht op de duiventoren en is perfect voor een ceremonie, receptie of feest. De Schouwzaal en Vijverzaal met prachtige kroonluchters zijn bijzondere ruimtes voor een chic huwelijksdiner of een feestelijke avond.

Kasteel De Hooge Vuursche

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is bijzonder, eigentijds en sfeervol. Na de trouwdag kun je samen met je gasten overnachten. Voor het kersverse bruidspaar hebben we een romantische bruidssuite met bubbelbad en champagne.

Trouwceremonie

Op alle locaties verzorgen de we trouwceremonie. Je kunt de ceremonie op onze locatie laten verzorgen indien je ook de rest van het feest bij ons viert. Op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en De Lindenhof in Delft kan er op zondag getrouwd worden. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieMonumentale trouwlocaties
  • VerificatieBruiloft v.a. 4895,- all-in
  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieReceptie
 
Menu
Categorie├źn