Menu icon Home button

Trouwen bij Event Company

vier unieke trouwlocaties in monumentale panden

Jouw trouwdag op een monumentale locatie

Trouwen op een unieke locatie? Event Company beschikt over 2 schitterende monumentale locaties en een unieke buitenlocatie.

Landgoed Te Werve

In het 26 hectare beschermd natuurpark van "Te Werve Buiten" ligt Landgoed Te Werve. Deze bijzondere locatie is volledig gerestaureerd en opnieuw ingericht. De Tuinzaal heeft toegang tot het terras en uitzicht op de duiventoren en is perfect voor een huwelijksceremonie, receptie of feest. De Schouwzaal en Vijverzaal met unieke kroonluchters zijn bijzondere ruimtes voor een chic huwelijksdiner of een spetterend feest.

Te Werve Buiten

Op 5 minuten van Den Haag in Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, op een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek midden in de natuur om een bijzonder moment te vieren. 
 

Kasteel De Hooge Vuursche

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol. Na de huwelijksdag kun je samen met je gasten overnachten. Voor het kersverse bruidspaar hebben we een bijzondere bruidssuite met bubbelbad en champagne.

Trouwceremonie

Op alle locaties verzorgen de we trouwceremonie. Je kunt de ceremonie op onze locatie laten verzorgen indien je ook de rest van het feest bij ons viert. Vraag vrijblijvend informatie aan voor de mogelijkheden van jullie trouwdag op deze unieke trouwlocaties.

  • Mogelijkheden

  • VerificatieMonumentale trouwlocaties
  • VerificatieBruiloft v.a. 4895,- all-in
  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieReceptie
 
Menu
Categorie├źn