Menu icon Home button

Trouwautoservice-almere.nl

een Jaguar XJ huren voor jullie bruiloft inclusief chauffeur

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Lijkt trouwen in een stijlvolle Jaguar XJ die tot ieders verbeelding spreekt inclusief chauffeur jullie wel wat, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over corona of het milieu? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres! Geef met deze Jaguar XJ aan al jullie dierbaren te kennen hoe jullie je trouwdag zien: vol elegantie, uitstraling, kracht en souplesse.

Deze perfect onderhouden Jaguar XJ uit 2007 heeft de sublieme kleurstelling voor alle bruidskleding en leent zich uitstekend voor een mooie fotoreportage. Het speciaal gemaakte scherm achter de voorstoelen zorgt ervoor dat jullie veilig op de achterbank zitten zonder dat jullie er qua ruimte of zicht last van hebben, en met de bijdrage aan de stichting “Trees for ALL” toont de chauffeur zijn verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien kunnen jullie bij de twee ALL-IN-prijzen ook nog een keuze maken uit 3 verschillende kleuren bloemdecoratie van kunststof voor op de motorkap met bijbehorend lint voor versiering rondom.

Willen jullie niet wachten op een offerte, maar meteen weten waar jullie aan toe zijn? Willen jullie meteen op de kalender kunnen kijken en weten of de Jaguar op jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Wacht dan niet langer en kijk meteen op www.trouwautoservice-almere.nl.

Het wordt een dag om nooit te vergeten!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieJaguar XJ huren
  • VerificatieInclusief chauffeur
  • VerificatieAll-in prijzen
  • VerificatieBloemdecoratie
  • VerificatieOfferte op maat
 
Menu
Categorie├źn