Menu icon Home button

Trouwauto Maserati

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Naast de geboortedag van je kinderen behoort de huwelijksdag ook één van de hoogtepunten van jouw leven te zijn. Een dag die een aaneenschakeling moet zijn van positieve en liefdevolle emoties. Onze specialiteit is die emotie ook onderdeel te laten zijn van jouw vervoer op die dag, middels onze Maserati Quattroporte Collezione Cento. Van deze limited Edition zijn er slechts wereldwijd 100 gemaakt en is er ook één exemplaar in Nederland, serienummer 007/100.

Uniek trouwvervoer in Nederland

Deze bijzondere Maserati Quattroporte is volgens kenners de mooiste Maserati van Nederland juist vanwege de bijzondere kleurstelling en extreem luxe interieur. Los van het vermogen is het één van de snelste sedans die er op dit moment rondrijden. Luxe, design, passie die samenkomen in deze stijlvolle trouwauto. Uniek in Nederland.

Inclusief chauffeur

Wij bieden juist vanwege het bijzondere karakter van de auto deze aan inclusief chauffeur en is er op de dag gelegenheid om de auto een stukje zelf te besturen indien gewenst. Verder hebben we vooral de wens dat je als bruidspaar geniet van de dag, elkaar en hopen we dat de Maserati een toegevoegde waarde mag zijn voor jou als echte liefhebber van Italiaanse emotie.

Excellence powered by Passion. www.trouwauto-maserati.nl. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwauto
  • VerificatieInclusief chauffeur
  • VerificatieStukje zelf rijden
 
Menu
Categorie├źn