Menu icon Home button

Trouwauto Huren Friesland

All Risk verzekerd, zelf rijden zonder chauffeur!

  • Blader door foto's

Passie voor oldtimers

Mijn naam is Hendrik Dijkstra. Ik ben een enorme liefhebber van oldtimers en daarom ben ik begonnen met de verhuur hiervan. Je kunt bij mij terecht voor zowel trouwauto's als recreatie verhuur. Mijn doel is om vanuit mijn hobby zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van deze prachtige klassiekers. Ik bied zeer scherpe verhuur prijzen aan en ik ga klantgericht te werk. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet contact met me op te nemen via het formulier. Voor de snelle beslissers kan er uiteraard ook meteen geboekt worden op de website. Graag tot ziens in deze prachtige oldtimers!


Fiat 500L Cabriotop

Dit is een ontzettend lieve trouwauto met open dak en komt rechtstreeks uit het zonnige Italië. Door het open dak kunnen jullie vrijuit genieten en natuurlijk een bijzondere entree maken op jullie bruiloft. 


Singer vogue (5 deurs)

De klassieke Singer vogue is een regelrechte Engelse beauty, met echte prachtige "vinnen" op de achterzijde. De trouwauto beschikt als één van de weinige oldtimers over achterdeuren en voldoende zitruimte achterin. 


Sunbeam Alpine Cabrio '65

De prachtige Sunbeam Alpine is elegant en classy en zeer zeldzaam. Deze cabrio is zoveel unieker dan de veel voorkomende Ford Mustang. Moet u die prachtige "vinnen" aan de achterzijde maar eens bekijken. Van dit type 3 serie zijn er maar 5500 van in productie genomen!


Volkswagen T1

Naast de bovengenoemde oldtimers hebben wij ook een trouwbus. De VW T1 spijlbus is geschikt voor grotere gezelschappen. Dus willen jullie graag vervoerd worden met jullie "belangrijkste" gasten? Kies dan voor deze prachtige groene oldtimer bus.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOldtimers
  • VerificatieTrouwbus
  • VerificatieZelf rijden
  • VerificatieOnline boeken
  • VerificatieRecreatie verhuur
 
Menu
Categorie├źn